Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya yeni defansını İspanya'da buldu! Tarihe geçecek transfer hamlesi

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya yeni defansını İspanya'da buldu! Tarihe geçecek transfer hamlesi

Kış transfer dönemi için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, tarihe geçecek bir transfer operasyonuna imza atmayı amaçlıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Manchester United ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup şekilde devam eden Fenerbahçe, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Portekizli teknik adam önderliğinde 10 yıldan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı.

Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'nin sezonu kapatmasının ardından sol bek arayışlarına başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, İspanyol devi Atlético Madrid formasını terleten 30 yaşındaki Mozambikli savunma oyuncusu Reinildo Mandava'ya kancayı taktı.

Kanarya'nın Futbol Direktörü Branco'nun tecrübeli savunma oyuncusunun transferi için İspanya seferine çıkacağı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Mozambikli savunma oyuncusu bu sezon görev aldığı 12 karşılaşmada skor katkısı sunamadı.

Atlético Madrid announce Reinildo Mandava signing - Into the Calderon

Mozambikli savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 239 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 9 gol 2 asiste imza attı. Kanarya, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katması halinde tarihinde ilk kez bir Mozambikli futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN