Beyoncé, Harris'e destek mitingine katıldı

Beyoncé, Harris'e destek mitingine katıldı

ABD'li şarkıcı Beyoncé, 5 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçiminde Demokratların adayı Kamala Harris'e destek verdi. Texas'ın Houston kentinde Harris için düzenlenen mitingde konuşan Beyonce, Amerikalıları oy vermeye çağırdı ve birlik mesajı verirken, "Yeni bir şarkı söylemenin zamanı geldi - 248 yıl önce başlayan bir şarkı." dedi.

ABD'li ünlü şarkıcı Beyoncé, 5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan ABD başkanlık seçimleri öncesinde, Demokrat Parti'nin başkan adayı ve mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e desteğini açıkladı.

Houston, Texas'ta Harris için düzenlenen seçim mitingine Beyonce'nin yanı sıra şarkıcı ve söz yazarı Kelly Rowland da katıldı.

sgd4gsd.jpg

Mitingde halka hitap eden Beyonce, Amerikalıları oy vermeye çağırarak, "Yeni bir şarkı söylemenin zamanı geldi - 248 yıl önce başlayan bir şarkı" ifadelerini kullandı.

Beyonce, seslerin bir araya gelerek bir birlik korosu oluşturduğunu vurguladı ve Bir haysiyet ve fırsat şarkısı söylüyor. Hepiniz yeni Amerikan şarkısına sesinizi katmaya hazır mısınız? Zira ben hazırım." ifadelerini kullandı.

sd4gsd44gsdg.jpg

Şarkıcı, mitingde bir ünlü ya da politikacı olarak değil, çocuklarının kendisi ve annesinin sahip olduğu özgürlüklere sahip olmasını isteyen bir anne olarak bulunduğunu belirtti.

Rowland ise "Kamala Harris ve Tim Walz ile yeni bir yol çiziyoruz." diyerek toplum, eşitlik, güç, nezaket ve umut üzerine yeni bir "Amerikan hikayesi" yazma çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN