Erzincan'da feci kaza: 5 ölü! Otomobiller çarpıştı, ters dönüp alev aldı

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi. İki otomobilin çarpışmasının ardından bir aracın ters dönüp alev aldığı ve kazada kurtulanın olmadığı öne sürüldü.

Kaza, Erzincan - Sivas kara yolu üzerindeki Teknecik köyü yakınlarında gerçekleşti. H.A. idaresindeki yabancı plakalı otomobil, A.Y. yönetimindeki 46 KY 069 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle bir otomobil ters dönerken, kazanın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından yapılan ilk belirlemelere göre, kazada her iki aracın sürücüleri ile birlikte toplamda 5 kişi hayatını kaybetti.

whatsapp-image-2024-10-26-at-13-44-43.jpeg

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ölenlerin; Hanifi Aksoy (69), Hüseyin Aksoy (77), Selvi Aksoy (79), Ahmet Kağan (22) ve Doğukan Şenyiğit (20) olduğu belirlendi.

whatsapp-image-2024-10-26-at-13-45-27.jpeg

BİR OTOMOBİL TERS DÖNÜP ALEV ALDI

Otomobillerden 1'si çarpışmanın etkisi ile alev alınırken, kaza nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN