DiCaprio, ABD seçimlerinde Harris’e oy vereceğini açıkladı

DiCaprio, ABD seçimlerinde Harris’e oy vereceğini açıkladı

Ünlü aktör, 5 Kasım’daki başkanlık seçiminde iklim değişikliğiyle mücadele için Demokrat aday Kamala Harris’e oy vereceğini açıkladı.

Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, 5 Kasım'da gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Kamala Harris’e oy vereceğini duyurdu.

DiCaprio, Instagram üzerinden paylaştığı videoda, iklim değişikliğinin acil bir sorun olduğunu vurgulayarak, "Dünyayı ve ekonomimizi tehdit eden bu krize karşı cesur adımlar atmalıyız" dedi.

Harris’in iklim politikalarına destek veren DiCaprio, seçimin önemine dikkat çekti.

TRUMP’I ELEŞTİRDİ

DiCaprio, videoda en son Florida’yı vuran Helene ve Milton kasırgalarına da işaret ederek, Harris'in 2050 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşma ve yeşil bir ekonomi inşa etmeye yardımcı olma konusundaki iddialı hedeflerini de övdü.

Donald Trump'ı, ABD’yi Paris İklim Anlaşması'ndan çekmekle ve "kritik çevre korumalarını" geri götürmekle eleştiren DiCaprio, Trump'ın gerçekleri ve bilimi inkar etmeye devam ettiğini savundu.

DiCaprio, 2020 başkanlık seçiminde de o zamanki Demokrat parti adayı Joe Biden’a desteğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN