Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk mesajı! Atatürklü bayrağa tepki gösterdi, cevabını verdi

Show TV’nin en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Kızıcık Şerbeti, Atatürk sahnesi ile gündeme geldi. Karakterlerden birinin Atatürklü bayrağa tepki göstermesi sonucu Ömer o yanıtı verdi. İşte detaylar…

Her hafta Cuma akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti bu hafta da izleyici karşısına çıktı. Dizide gösterilen bir sahne ise izleyicinin dikkatini çekti. Karakterlerden birinin Atatürklü bayrağa gösterdiği tepki sonrasında olanlar oldu.

TEPKİ GÖSTERDİ CEVABINI ALDI!

Muhafazakar ve seküler aileler arasındaki bir hikayeyi anlatan Kızılcık Şerbeti yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşamda yeni bölümü yayınlanan dizi adeta gündem oldu. Ünal Holding’te Atatürklü bayrağın asılmasına karşı “başka bayrak mı bulamadınız” diyen holding çalışanına Ömer Ünal gereken cevabı verdi.

İzleyiciler bu sahne karşısında şaşkına dönerken bir yandan da sosyal medya hesabı olan X’de arka arkaya paylaşımlar gelmeye başladı. Ömer Ünal’ın verdiği cevap seyirciden alkış topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN