AK Parti'den delegelere 'Yönetimde kimleri görmek istiyorsunuz?' anketi

AK Parti'den delegelere 'Yönetimde kimleri görmek istiyorsunuz?' anketi

AK Parti, 8. Büyük Olağan Kongre öncesi delegelere, "İlçe yönetiminde kimleri görmek istiyorsunuz?" sorusuyla anket yapıyor. Kongre sürecini destekleyen bu anketle, delegelerin görüşleri rapor haline getirilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti, 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları kapsamında delegelere yönelik geniş kapsamlı bir anket çalışması başlattı. Parti, ilçe kongreleri öncesinde delegelere "İlçe yönetiminde kimi görmek istiyorsunuz?" sorusunu yönelterek parti yönetiminde yer alacak isimleri belirlemek için sahada nabız yokluyor. AK Parti Teşkilat Başkanlığı, bu çalışmayı “milletle topyekun gözden geçirme ve inşa süreci” olarak değerlendiriyor.

Parti, kongreye hazırlık sürecine ilk adımı 6 Eylül’de başlayan "Türkiye Buluşmaları" etkinlikleriyle atmış ve bu süreci 5 Ekim’de tamamlamıştı. Parti şimdi bu sürece, ilçe kongreleri öncesi delegelere yönelik anket çalışmasıyla devam ediyor.

AK Parti, delegelerden gelen isim önerilerini yönetim listelerine yansıtarak parti yönetimini yenileme sürecine tabandan destek sağlamayı amaçlıyor.

Delegelerden, hükümete, teşkilatlara, parti yönetimi ve yerel yönetimlere ilişkin tavsiyeler ile AK Parti'nin başarısının daha da artırılması için yapılması gerekenlere yönelik öneriler de alınıyor.

Teşkilat Başkanlığı tarafından çalışmanın tamamlanmasının ardından anketlerin sonuçları rapor haline getirilerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN