Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı: İlk duruşma tarihi belli oldu

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı: İlk duruşma tarihi belli oldu

İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan acı olayın ilk yargılaması için tarih belirlendi. Geçtiğimiz yılın Ocak ayında meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin dava, 6 Ocak 2025 tarihinde görülecek.

İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan saldırının ilk duruşma tarihi belli oldu. İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davanın ilk duruşması, 6 Ocak 2025'te başlayacak.

Silivri Cezaevi yerleşkesinde 5 gün sürecek olan duruşmada, aralarında kar maskeli iki saldırganın da bulunduğu toplam 43 sanık hakkında iddianame okunacak ve sanıklar savunmalarını yapacak. İddianamede, kar maskeli saldırganlar için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile birlikte toplamda 349 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Sarıyer’de bulunan Santa Maria Kilisesi’ne 28 Ocak'ta Pazar Ayini sırasında kar maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda bir kişi hayatını kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN