Bir uçak bileti alana bir bilet hediye! Pegasus 6 gün boyunca sürecek kampanyayı duyurdu

Bir uçak bileti alana bir bilet hediye! Pegasus 6 gün boyunca sürecek kampanyayı duyurdu

Ünlü hava yolu şirketi Pegasus, yepyeni bir kampanya başlattı. Uçak seyahati yapacak olan kişiler bu kampanya sayesinde bir biletini bedavaya alabilecek. Kampanya sadece 6 gün sürecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yaz mevsimi ile beraber seyahat planları yapan vatandaşlara Pegasus Havayolları’ndan müjdeli bir haber verildi. “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden” kampanyası adı altında müşterilere özel bir fırsat sunuluyor. Söz konusu kampanya yalnızca 6 gün sürecek. İşte kampanya detayları…

yeni-proje-25.jpg

HEDİYE BİLET ŞİFRESİ VERİYOR

Pegasus Havayolları, 1 Ağustos ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden yurt dışı uçuş bileti alan yolculara bir hediye bilet şifresi vereceğini duyurdu. Ekonomim’de yer alan habere göre, 20 Kasım 2025 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasında direkt uçuşlarda kullanılabilecek olan bu şifre, vatandaşlara büyük avantaj sağlayacak.

O TARİHLER ARASINDA AÇIK OLACAK

Firmanın müşterilerine tanımlayacağı hediye bilet şifresi 5 Ekim ile 5 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanıma açılacak. Bu sayede müşteriler hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında bedava bilet alma hakkına erişecek.

yeni-proje-26.jpg

O ÜLKE İÇİN GEÇERLİ OLMAYACAK

Söz konusu kampanya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için geçerli olmayacak. Kampanyaya ilişkin detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar Pegasus'un resmi internet sitesi veya mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN