Bildiğiniz tüm modelleri unutun! Klasikleri sildiren Cartier bilezik… Gören kocasının kolundan tutup kuyumcuya koşacak

Bildiğiniz tüm modelleri unutun! Klasikleri sildiren Cartier bilezik… Gören kocasının kolundan tutup kuyumcuya koşacak

Kadınlar için altın olmazsa olmazdır. Kadınların en önemli aksesuarlarından olan altın bileziklerde trend her geçen gün değişmeye devam ederken, bildiğiniz tüm modelleri unutun. Öyle ki artık klasikleri sildiren Cartier bilezikler ön plana çıkmış durumda. İşte, görenin direk kuyumcuya koştuğu Cartier bilezikler…

Değerli mücevher ve saat tasarımlarında sık sık karşımıza çıkan Cartier, son dönemlerde bileklik ve bilezik alanında da zirveye yerleşmiş durumda. Birçok ünlü markanın bilezik modelleri, göz alıcı tasarımları ve malzemeleriyle dikkat çekiyor.

Özellikle günlük kullanım için de uygun olduğu için tercih edilen Cartier bilezik modelleri, şıklık ve rahatlık isteyenlerin yeni favorisi oluyor. Her tarza uygun olan Cartier bilezikler, kişinin bilek ölçüsüne göre de özel olarak tasarlanıyor. Değerli taşlar, inciler ve özel kaplamalar ile de kişiselleştirilen bu bilezikler genelde 18 ayar altından üretiliyor. Bu da Cartier bileziklerin estetik bakımından çekici olurken, kalitesinin de artmasını garantiliyor.

cartier-bilezik-1.jpg

CARTİER BİLEZİK FİYATLARI

CARTİER / 18 Ayar Love Bracelet 6.1 mm: 251.000,00 TL

CARTİER / 18 Ayar Love Bracelet, Small Model 3.65 mm: 162.000,00 TL

CARTİER / 18 Ayar Beyaz Altın 0,95 Karatlık 177 Parlak Kesim Pırlantayla Süslenmiş 3,65 mm: 995.000,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN