Aylık burç yorumu: Ağustos ayının en şanslı burçları belli oldu! Aşk, para, mutluluk... Hepsi önlerine saçılacak

Aylık burç yorumu: Ağustos ayının en şanslı burçları belli oldu! Aşk, para, mutluluk... Hepsi önlerine saçılacak

Ağustos ayı, astrolojik açıdan birçok burç için önemli değişiklikler ve fırsatlar sunuyor. Gökyüzü, bu ay bazı burçlara adeta kucak açıyor. İşte ağustos ayının en şanslı burçları ve onları bekleyen olumlu gelişmeler...

Ağustos 2024, Merkür'ün geri hareketinin hakim olduğu heyecan verici bir ay. Merkür, 5 Ağustos Pazartesi günü Başak burcunda geri hareketine başlıyor, ardından 14 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcuna geçiyor ve son olarak 28 Ağustos Çarşamba günü doğrudan hareketine başlıyor.

Merkür'ün gerilemesi genellikle olumsuz olarak tartışılır, ancak inanılmaz bir içgörü, düşünme ve hatta yeniden yönlendirme dönemi sağlar. Bu özellikle 19 Ağustos Pazartesi günü, Merkür'ün Güneş'le Cazimi adlı bir açıda buluştuğu gün geçerli olacaktır. Aslan burcundaki Merkür Cazimi, hayallerinizi gerçekleştirebilecek yepyeni bir döngüye başlamanıza yardımcı olur.

Merkür'ün geri hareketi, ortaya çıkan her şeyin sizin daha yüksek iyiliğiniz için olduğunu görerek sizin avantajınıza kullanılabilir. Algınız, deneyimleyeceğiniz şeydir ve bu nedenle beklenmedik bir proje ortaya çıkarsa veya geçen yıl verdiğiniz kararı tekrar gözden geçirmeniz istenirse, hayal kırıklığına uğramak veya endişelenmek yerine, evrenin size daha da iyi olmanız için bir hediye verdiğini görmeye çalışın.

Ağustos ayında kariyer ve finans konularına da güçlü bir vurgu var ki bu şaşırtıcı değil, zira Başak ve Aslan burçlarının enerjileri genellikle başarı ve bereket temalarını gündeme getiriyor.

Merkür gerilemedeyken, daha önceki bir fırsatta ikinci bir şans verilmediği sürece, resmi olarak yeni roller üstlenmek veya sözleşme imzalamak için Eylül ayına kadar beklemeniz en iyisi olacaktır. Beklemeyin çünkü bunu yaparsanız zararlı olur, ancak yalnızca karşılaşmak istemeyebileceğiniz gelecekteki bir incelemeye davet edilebileceğiniz için bekleyin.

Ağustos ayında zaman ayırın ve niyetlerinizi yakın tutun. Ancak daha fazlasını öğrenmeye ve her şeyin kendi ilahi amacı için gerçekleştiğini fark etmeye açık olun.

278927-800x533-zodiac-sign-matches-aries.webp

KOÇ

En Şanslı Gün: 26 Ağustos Pazartesi

Ceres asteroitinin 26 Ağustos Pazartesi günü Oğlak burcunda doğrudan ilerlemesiyle, kendinizi ve başarınızı beslemeye başlama şansınız var, sevgili Koç. Çoğu zaman başarı ve bereketli bir kariyer yaratma ile o kadar meşgul olabilirsiniz ki kendinize bakmayı unutabilirsiniz.

Kariyerinizin tüm enerjinizi tüketmemesi gerektiğini ve sizi canlandıran bir profesyonel hayatı hak ettiğinizi unutursunuz. Oğlak burcundaki Ceres Direct, muhtemelen işten biraz uzaklaşmak, kendinize bakmak ve hatta daha sürdürülebilir bir tempo bulmak için bir fırsattır. Ancak sonunda, uğruna emek verdiğiniz ve özenle beslediğiniz şeyin de meyvesini verdiğinden emin olabilirsiniz. İş ne kadar zorlu olursa olsun, kendinizi en iyi şekilde hissetmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

278928-800x533-zodiac-sign-matches-taurus.webp

BOĞA

En Şanslı Gün: 19 Ağustos Pazartesi

Boğa, yolunuza çıkan tüm hak edilmiş takdirleri kucaklayın. 19 Ağustos Pazartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, sonunda aradığınız sonuçları gördüğünüzü hissettiğinizde profesyonel sektörünüze bir büyüme ışığı tutuyor. Bu, yolun sonu veya olabilecek en iyi şey olduğu anlamına gelmese de, keyfini çıkardığınızdan emin olmak için duraklamanızı istiyor.

Övgüyü kabul etme konusunda rahat olduğunuzdan ve kariyeriniz için gelecekteki niyetleriniz konusunda net olduğunuzdan emin olun, çünkü bu enerjinin yeni olasılıkları davet ettiğini de görebilirsiniz. Gerçeğinizden ne kadar çok hareket edebilir, kendi yolunuza gitmeye istekli olur ve risk alırsanız, o kadar çok tanınma ve bolluk tezahür ettirirsiniz ve hayallerinize giden yolda olduğunuza dair gerçek bir güven duyarsınız.

278929-800x533-zodiac-sign-matches-gemini.webp

İKİZLER

En Şanslı Gün: 19 Ağustos Pazartesi

Hayallerinizdeki hayatı yaşamaya tam olarak karar vermek için şu andan daha iyi bir zaman yoktur, sevgili İkizler. Kova enerjisi, eğitim, seyahat, iş, zenginlik ve hatta ruhsal gelişim için fırsatlar getirme eğiliminde olan şans evinizi yönetir. Kova burcundaki Dolunay 19 Ağustos Pazartesi günü gökyüzünü aydınlatırken, genişleme arayışınızda zirveye ulaşıyorsunuz.

Bu enerji önemli bir yolun meyve vermesine yardımcı olacak veya hatta ne kadar hazırlıklı olursanız olun veya geçmişte ne kadar fazla düşünürseniz düşünün, sonunda istediğiniz şeye sahip olmanız için sizi yönlendiren o ilahi dürtü olacak. Sadece geleceğinize doğru o adımı atmanız gerekecek. Evrenin sadece sizin karar vermenizi beklediğini görmeye çalışın ve hayallerinize daha fazla bağlı hale geldikçe, istediğiniz her şeyi tezahür ettirmenin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

278930-800x533-zodiac-sign-matches-cancer.webp

YENGEÇ

En Şanslı Gün: 4 Ağustos Pazar

Finanslar hayatınızda son zamanlarda bir tema gibi görünüyor, Yengeç. Yeni bir hayat kurma sürecine dalmışken, son zamanlarda istediğiniz başarıyı elde edebileceğiniz konusunda inanılmaz derecede umutlu hissetmemiş olabilirsiniz. Ancak her şey dalgalar halinde gelir ve bu nedenle gerçekleşen her an sizi yalnızca bu yeni başlangıca hazırlamıştır.

Beklenmedik bir maddi kazanç inanılmaz olsa da, profesyonel başarınızın bir parçası olarak kendi gelir kaynağınızı yaratabilmenin nihayetinde aradığınız şey olduğunu anlamalısınız. Bu ay önceki bir kariyer fırsatını veya hayalini yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Onu reddetmek veya onu gerçeğe dönüştürmek için gereken çalışmayı düşünmek yerine, sizi yönlendirdiği yere doğru eğilin. Bu, özellikle 4 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki Yeni Ay ile doğru olacak, çünkü hayatınızın yeni ve inanılmaz derecede bereketli bir bölümüne doğru yönlendiriliyorsunuz.

278931-800x533-zodiac-sign-matches-leo.webp

ASLAN

En Şanslı Gün: 4 Ağustos Pazar

Sevgili aslan, hayatınızı gerçekten zenginleştiren şeyin ne olduğunu gözden geçirmek için biraz zaman ayırın. Merkür, ayın ilk yarısında değer evinizin yöneticisi olan Başak burcunda geri harekette olacak ve ardından kendi sektörünüze geçecek. Fikrinizi değiştirmeli, hayatınızda en önemli olanın veya en çok değer verdiğiniz şeyin ne olduğunu fark etmelisiniz, ancak olay örgüsünün dönüm noktası, bu ay vereceğiniz kararın hayatınızı daha önce yaşadığınız şekilde sorgulamanız olacak olmasıdır.

Merkür, kim olduğunuzu, ne istediğinizi ve hatta ne kadar değerli olduğunuzu daha iyi öğrenmenize yardımcı olurken, Venüs 4 Ağustos Pazar günü Başak burcuna geri dönecek ve hayatınıza bir sürü finansal bereket getirecek. Başak burcundaki Venüs, Merkür'ün geri hareketinin sizi nelere sokarsa soksun, buna değeceğini görmenize yardımcı olur, özellikle de hayatı yaşamaya değer kılan şeyin sadece maddi zenginlik veya eşyalar olmadığını, aynı zamanda bu hayatla ne yaptığınızın en önemli şey olduğunu fark etmeye başladığınızda.

278932-800x533-zodiac-sign-matches-virgo.webp

BAŞAK

En Şanslı Gün: 9 Ağustos Cuma

Hayatınızda dengenin ne anlama geldiğini anlamak için bir yolculuğa çıktınız, Başak. Sadece içsel olarak değil, aynı zamanda geniş kapsamlı hayalleriniz ve arzuladığınız istikrarlı, sevgi dolu, tutarlı kişisel yaşam arasında. Bu ilk başta kariyer ile aile, ev ile maceralar olarak görünmüş olabilir, ancak bu hayatınızdan ne istediğinizi daha iyi anlamakla ilgilidir.

Asteroid Juno, 9 Ağustos Cuma günü Terazi'ye geri dönecek ve daha büyük bir finansal bolluk ve daha derin kişisel ilişkiler getirecek. Yaratmak istediğiniz şeyin mümkün olduğunu görmeye başladıkça hayatınızda daha yerleşik ve umutlu hissetmeye başlayacaksınız.

Terazi'deki Juno, evlilik öncesi anlaşma, yatırımlar veya daha iyi bir gelecek planlaması gibi kişisel ilişkinizdeki finansal belgeleri de gündeme getirebilir. Hayatınızın daha tatmin edici bir dönemine doğru ilerleseniz de, aslında bir şey imzalamak için Eylül ayına kadar beklemek isteyebilirsiniz.

278933-800x533-zodiac-sign-matches-libra.webp

TERAZİ

En Şanslı Gün: 12 Ağustos Pazartesi

Terazi, evrenden çok sayıda işaret aldığın için tehlikeli bir konumdasın, ancak soru hala tam olarak dinleyip dinlemediğin. Yeni ufukları kucaklaman, hayatını genişletmen ve her zaman tezahür ettirmek istediğin şeye odaklanman için teşvik ediliyorsun.

Başarılı olup olmayacağınız ve hayallerinizi benimsemenin mevcut koşullarınızı ve ilişkilerinizi nasıl etkileyeceği konusunda da bazı korkularınız oldu. Sadece sizin için en iyi hissettiren kararları alabilirsiniz, ancak Akrep burcundaki İlk Çeyrek Ay yükselirken, bu yeni bölümün finansal kısmına daha fazla odaklanma şansına sahip olacaksınız.

İlk Dördün Ay, biraz daha fazla kazmanız, gerekli işi yapmanız, niyetinizi biraz değiştirmeniz ve yeniden yönlendirme yapmanız istenen bir zamanı temsil eder. Hayatınızın bu sonraki bölümünde artık bir ortağa, işe veya başka bir şeye ihtiyacınız olmadığını görebilirsiniz. Ancak bunun yalnızca ilk adım olduğunu fark etmek, çünkü bu enerjiden tam olarak yararlanmak için gücünüze geri dönebilirsiniz.

278934-800x533-zodiac-sign-matches-scorpio.webp

AKREP

En Şanslı Gün: 4 Ağustos Pazar

Hayatın farklı olacağına ve daha önce düşündüğünden çok daha iyi olacağına inan, Akrep. Mesleki hayatında yükselmek için yeni bir fırsat yakaladın, bu ister mevcut iş yerinde yeni bir rol olsun, isterse tamamen yeni bir şirket. Evrenden sana bu harika büyük hediye verildi, ancak onu sadece minnettarlıkla açmak yerine, gerçekten istediğin şey olup olmadığını görmek için parçalara ayırıyorsun.

Evrenin bu bol armağanlarını ikinci kez tahmin etmeyi veya bir şekilde kandırıldığınızdan endişe etmeyi bırakabilirsiniz. İnanılmaz bir zenginliği ve fırsatları hak ediyorsunuz, Akrep, tam da 4 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki Yeni Ay'ın getireceği şey bu. Herhangi bir olumsuz düşünceyi yönlendirdiğinizden ve hayatınıza girenler hakkında mutlu, hatta aşırı sevinçli olduğunuzdan emin olun. Ama en önemlisi, Akrep, sonunda tezahür ettirmek için emek verdiğiniz şeyi aldığınıza güvenmenin zamanı geldi.

278935-800x533-zodiac-sign-matches-sagittarius.webp

YAY

En Şanslı Gün: 4 Ağustos Pazar

Sevdiğiniz şeyi yapmak için önce bunun ne olduğunu anlamalısınız, Yay. Zodyak'ın kaşifi olarak, hayatın neler sunabileceğini görmek ve bir sonraki köşede daha iyi bir şeyin beklemediğinden emin olmak için birçok farklı yolu denemeyi seversiniz. Ancak amacınızı veya nişinizi bulduğunuza güvenmenin bir parçası da kendi kararlarınıza güvenmenize izin vermektir.

Venüs 4 Ağustos Pazar günü Başak burcuna geçerken, kariyerinizde finansal ve profesyonel bir destek alacaksınız. Venüs aşkı, serveti ve hatta gayrimenkulü yönetir, bu yüzden bir ikramiye alabilir veya hatta iş için taşınmayı düşünebilirsiniz, özellikle Aslan enerjisi şu anda genişleme evinizi aydınlatıyorken. Kendinize güvenmek şu anda çok önemli, Yay, çünkü sevdiğiniz şeyi yapmayı hak ediyorsunuz, ancak aynı zamanda gerçekten sevdiğiniz bir hayat yaşamayı da hak ediyorsunuz.

278938-800x533-zodiac-sign-matches-capricorn.webp

OĞLAK

En Şanslı Gün: 22 Ağustos Perşembe

Evren her zaman son gülendir, Oğlak, çünkü hayattaki en iyi anlar asla planlanamayanlardır. On adım ötedeki yolu görebilmeniz gerektiğini hissetmek yerine, yavaşlayın ve şu anda nerede olduğunuza daha fazla odaklanın. Daha fazla tatmin, heyecan, sevgi ve hatta bolluk getirmek için şu anda ne yapabileceğinizi düşünebildiğinizde o zaman gelecek için de niyetinizi belirlemiş olursunuz.

Güneş 22 Ağustos Perşembe günü Başak burcuna geçtiğinde, yeni şeyler denemek, farklı yollar keşfetmek ve bazen yapabileceğiniz en şanslı seçimin her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmek olduğunu fark etmek için enerjik hissedeceksiniz. Hayatınıza, ruhunuzla rezonansa giren ve sizi en mutlu eden şeyin bir deneyi olarak yaklaşın. Başkalarının sizden istediği bir hayat yaşamanın ödülü yoktur, ancak yaşamak istediğiniz hayatı bulduğunuzda ödüller sınırsızdır.

278939-800x533-zodiac-sign-matches-aquarius.webp

KOVA

En Şanslı Gün: 29 Ağustos Perşembe

Hayata yeniden aşık ol, Kova. Son zamanlarda işler zor görünüyor diye, hayalini kurduğun tüm harika şeyleri deneyimlemeyi hak etmediğin anlamına gelmiyor. Kişisel hayatının bazı meseleleri hala tamamlanmamış gibi hissettirse de, hayatın için ne istediğine yeniden odaklanman gerekiyor. Başkalarının eylemlerinin veya eylemsizliklerinin kendin için ne yapacağını belirlemesine izin veremezsin, bunun yerine, en umutlu gerçek benliğine geri dönmeli ve seçim yapabileceğini fark etmelisin.

Venüs, 29 Ağustos Perşembe günü Terazi burcuna geri dönecek ve kendinize ve hayatınıza sevgi ve bereket getirecek. Bu, o ilahi yönlendirme anlarını yakalamanıza, ruhunuzu çağıran fırsatları yakalamanıza ve size en çok neşe getiren şeyi yapmanıza olanak tanıyacak. Sevdiğiniz hayatı yaşayarak, doğal olarak daha da büyük fırsatlara doğru çekileceksiniz ve ayrıca arzuladığınız netliğin bir kısmını elde edeceksiniz.

278942-800x533-zodiac-sign-matches-pisces-001.webp

BALIK

En Şanslı Gün: 12 Ağustos Pazartesi

İlahi hayallerinizi gerçekleştirmek için, onları gerçeğe dönüştürme umudunuzu asla kaybetmemelisiniz. 12 Ağustos Pazartesi günü Akrep burcundaki İlk Çeyrek Ay, kendinizi hayallerinize yeniden adama ve olası fırsatlara veya değişimlere karşı dikkatli olma ihtiyacınızı vurguluyor. Akrep, şans evinizi yönetiyor ve bu süre zarfında bir seyahat teklifi alabilirsiniz veya hayatınızda yeni bir yol bile açılabilir. Ancak umudunuzu kaybederseniz veya sadece yapmanız gereken tüm işi görürseniz, onu kaçırabilirsiniz.

Bunun yerine, yaptığınız işe ve sezginizin rehberliğine güvenin çünkü tam olarak olmanız gereken yerdesiniz. Çalıştığınız ödüllerin tezahürü geliyor. Sadece kendinize asla umudunuzu veya ruhunuzda başarıya ulaşma taahhüdünüzü kaybetmemeye söz vermeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN