Ürün aynı, fiyatlar bambaşka! En ucuzu ise ŞOK Market'te: Vatandaşlar bu fiyat oyununa tepkili

Ürün aynı, fiyatlar bambaşka! En ucuzu ise ŞOK Market'te: Vatandaşlar bu fiyat oyununa tepkili

Ürün aynı, fiyatlar ise birbirinden farklı! En ucuzu ise ŞOK Market'te bulunuyor! Vatandaşlar, market zincirlerinin fiyat oyunlarından şikayetçi...

Aynı marka diş fırçasının farklı mağazalarda ciddi fiyat farklarıyla satılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Büyük bir market zincirinde 270 TL, bir kozmetik mağazasında 140 TL olan diş fırçası, Şok Market'te 79 TL’den alıcı buluyor.

ÜÇ MAĞAZA, ÜÇ FARKLI FİYAT

sok-001.png

Vatandaşlar, aynı üründe böylesine büyük fiyat farklılıklarının serbest piyasanın bir sonucu mu yoksa halkı mağdur eden bir durum mu olduğunu tartışıyor. Devletin, fahiş fiyat uygulamalarına karşı vatandaşı koruması gerektiği yönünde çağrılar yapılıyor.

Sosyal medyada gündeme gelen fiyat farklılıkları, tüketicilerin tepkisini çekti. Vatandaşlar ise, "Bu durum serbest piyasa mı, yoksa düpedüz halkı soymak mı?" diye sordu. Pek çok kullanıcı, devletin fahiş fiyatlara göz yummaması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN