Türkiye'nin en temiz koyu! Suya bardağı daldırıp işte böyle test etti: Maldivler'e bile on basıyor

Türkiye'nin en temiz koyu! Suya bardağı daldırıp işte böyle test etti: Maldivler'e bile on basıyor

Türkiye'den Maldivler’e 10 basacak görüntüler yansıyor. Bu yıl herkes tatil için koşa koşa buraya gitmek isteyecek. Türkiye'nin en temiz noktalarından biri olarak bilinen Salda'ya rakip o şehirden geldi. Bardağı suya daldıran temizliğine hayran kalıyor.

Türkiye'nin en temiz noktasında tatil yapmak isteyenler bu yıl soluğu burada alacak. Herkesin inanmakta güçlük çektiğim o yer kimsenin beklemediği o şehirden geldi. Türkiye'nin en temiz noktalarından biri olarak bilinen Salda Gölü bile bu güzelliği kıskanıyor. İşte Türkiye'nin en temiz noktası…

TÜRKİYE'NİN EN TEMİZ KOYU SEÇİLDİ

Türkiye'nin farklı noktalarında farklı güzellikler yer alırken vatandaşlarda en temiz ve en keyifli noktaları tercih ediyor. Bu sene tatilin adresi ne Antalya ne de Muğla olacak. Türkiye'nin en temiz Koyu İzmir'den geldi. Farklı noktalarda farklı koylar bulunurken en temiz koy ise İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan Bademli Koyu oldu.

Oliviera Resort Kalem adası 2017 - Bademli Köyü Dikili / İzmir - YouTube

Bunu çok basit bir testte gösteren bir kişi suyun berraklığına hem kendisi hem de vatandaşları hayran bıraktı. Beyaz bir bardağı Bademli Koyuna daldıran o kişi çıkarttığında suyun tertemiz ve berrak olduğunu gördü. Sosyal medyada patlayan görüntülerin ardından herkes bu yıl tatil için İzmir planları yapmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN