İzzet Günay hastaneye kaldırıldı

İzzet Günay hastaneye kaldırıldı

Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde Yeşilçam'ın usta oyuncularından İzzet Günay, talihsiz bir kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Edinen bilgilere göre, 89 yaşındaki Günay, bu sabah saatlerinde arkadaşlarıyla yaptığı yürüyüş sırasında düşerek yaralandı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden İzzet Günay, Bodrum'da tatil yaptığı sırada talihsiz bir kaza yaşadı. 89 yaşındaki usta oyuncu, bu sabah saatlerinde arkadaşlarıyla Gümüşlük Mahallesi'ndeki bir sitede yürüyüş yaparken düşerek yaralandı.

Olay yerinden ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Günay, ayak bileğinde zedelenme olduğu öğrenildi. Sitenin yöneticisi İsmail Demirel, Günay'ın durumuyla ilgili Sözcü'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İzzet Bey sabah erken saatlerde arkadaşlarıyla yürüyüş yaparken taşa takılıp düşmüş. Ayak bileğinde zedelenme meydana gelmiş. Bilinci açık ve yerinde. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN