Jose Mourinho hayalindeki forvete kavuşuyor! Ali Koç 90 milyon euroluk golcüyü İstanbul'a getirecek: 47 gol 12 asist...

Jose Mourinho hayalindeki forvete kavuşuyor! Ali Koç 90 milyon euroluk golcüyü İstanbul'a getirecek: 47 gol 12 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışına geçen sarı-lacivertliler yılın transferini açıklamak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Jose Mourinho hayalindeki forvete kavuşuyor! Ali Koç 90 milyon euroluk golcüyü İstanbul'a getirecek. 47 gol 12 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesiyle büyük bir ivme yakalayan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Forvet arayışında olan Kanarya yılın bombasını patlatıyor. Jose Mourinho hayalindeki forvete kavuşuyor! Ali Koç 90 milyon euroluk golcüyü İstanbul'a getirecek. 47 gol 12 asist.

JOSE MOURINHO HAYALİNDEKİ FORVETE KAVUŞUYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Jose Mourinho ile takımca çalışmalara başlayan sarı-lacivertli ekipte transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Romelu Lukaku transferini bitirmek üzere. Belçikalı forvetin yeniden Jose Mourinho ile çalışmaya sıcak baktığı vurgulandı.

yeni-proje-2024-06-28t094950-403.jpg

ALİ KOÇ 90 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR! 47 GOL 12 ASİST...

31 yaşındaki golcü, Mourinho ile daha önce Roma, Manchester United ve Chelsea'de de çalışmıştı. Lukaku'nun Mourinho ile kariyerinde çıkış yapabileceğini düşünmesi de bu transfere olumlu bakmasını sağlıyor. Mourinho'nun da Lukaku ismine sıcak baktığı aktarıldı.

yeni-proje-2024-06-28t095003-523.jpg

Romelu Lukaku daha önce Jose Mourinhoile Roma, Manchester United ve Chelsea'de çalıştı. Portekizli teknik adamın elinde 101 maça çıkarken 47 gol attı, 12 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN