Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal'a 69 milyon euroluk savunmacı: Resmi açıklama an meselesi! 25 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal'a 69 milyon euroluk savunmacı: Resmi açıklama an meselesi! 25 yıl sonra ilk kez...

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez 69 milyon euroluk dünya yıldızının transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, transferi açıklamak için resmen gün sayıyor.

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatmak için geri sayıma geçti. Kartal, 69 milyon euroluk dünya yıldızıyla büyük oranda el sıkıştı. Siyah-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan siyah-beyazlı ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, bir transferi daha bitirdi.

Fanatik'in haberine göre; Kartal, Alman devi Borussia Dortmund ile sözleşmesi biten Mats Hummels ile anlaşma aşamasına geldi. Siyah-beyazlı ekibin, tecrübeli savunma oyuncusunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Dortmund forması altında 40 karşılaşmada görev alan 35 yaşındaki savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asiste imza attı. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 5 milyon euro olduğu öğrenildi. Hummels için bugüne dek toplamda 69,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mats Hummels offers an update on his Borussia Dortmund future - Get German Football News

25 YIL SONRA İLK KEZ

Alman savunma oyuncusu, Beşiktaş'a imza atması halinde 25 yıl sonra Beşiktaş'a imza atan ilk Alman stoper olarak Siyah-Beyazlı ekibin tarihine geçecek.

Beşiktaş, son olarak 1999 yılının yaz transfer döneminde Oliver Schäfer'i kadrosuna katmış ve söz konusu tarihten bu yana herhangi bir Alman stoperi kadrosuna katmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN