Para geldi ömür gitti! 4 milyon dolar kazandı: Heyecandan kalp krizi geçirdi

Büyük bir heyecanla kazandığı parayı harcamak kısmet olmadı! Para geldi ömür gitti. 4 milyon dolar kazanınca heyecandan kalp krizi geçiren kişi hayatını kaybetti...

Singapur’un ünlü Marina Bay Sands kumarhanesinde, bir kişi büyük bir kazanç elde ettikten sonra yaşadığı heyecan nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Talihsiz olay, kazananın tam 4 milyon dolar kazandığı bir oyun sonrasında gerçekleşti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, kimliği açıklanmayan kazanan, büyük ödülü duyduğunda inanılmaz bir heyecan yaşadı. Kumarhane yetkilileri, adamın ödülü aldıktan kısa bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldığını belirtti. Hızla olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, adamın kalp krizi geçirdiğini tespit etti.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN