Özgür Özel, ressam Bedri Baykam ile görüştü: "Kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini aldık"

Özgür Özel, ressam Bedri Baykam ile görüştü: "Kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini aldık"

CHP Lideri Özel, ressam Bedri Baykam ile partisinin genel merkezinde görüştü. Özel, görüşmenin ardından yaptığı paylaşıma “Baykam'ı baba evinde ağırladık. Çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık” notunu düştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ressam Bedri Baykam ile partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Özel, “Baykam'ı baba evinde ağırladık. Çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık” dedi.

X hesabından fotoğraflar paylaşan Özel'in paylaşımı şe şekilde:

''Çok değerli sanatçı dostumuz Bedri Baykam'ı baba evinde ağırladık. Kendisi dünya sanat tarihi haritasını ve çok sayıda yazılı eserini partimize hediye etme nezaketini gösterdi. Ayrıca çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık. Hem çok verimli hem de çok keyifli bu ziyaret için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN