Ormanda gezerken buldu, paraya para demedi! Tam 40 kilo ağırlığında hazine: Pazarda sıraya girdiler

Ormanda gezerken buldu, paraya para demedi! Tam 40 kilo ağırlığında hazine: Pazarda sıraya girdiler

Kastamonu’da yaşayan bir vatandaş, ormanda gezdiği esnada oldukça şaşırtıcı bir hazine ile karşılaştı. Gördüğü gibi alıp giden vatandaş 40 kilogramlık bu hazineyi satışa sundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde yaşayan İbrahim Özkan, ormanda dolaşırken karşılaştığı dev mantar ile büyük bir sürpriz yaşadı. Yaklaşık 40 kilogram ağırlığındaki gürgen mantarını pazara getirip satışa sunan Özkan, kilosunu 50 liradan satışa sundu. Mantarın tamamı kısa sürede 2 bin TL’ye satıldı. Pazara akın eden vatandaşlar, mantarı almak için sıraya girdi.

yeni-proje-35.jpg

ORMANDA BULDUĞU MANTARLA ŞAŞKINA DÖNDÜ

Hanönü ilçesi Hocavakıf köyünde yaşayan İbrahim Özkan, orman yürüyüşü sırasında gözlerine inanamadı. Toprakta bulduğu gürgen mantarının ağırlığı tam 40 kilogramdı. Özkan, bu nadir bulunan mantarı pazara getirerek satışa çıkardı.

yeni-proje-36.jpg

PAZARDA YOĞUN İLGİ

Pazara getirdiği dev mantar, kısa sürede büyük ilgi gördü. Özkan, kilosunu 50 liradan satışa sunduğu mantarın tamamını 2 bin TL’ye satmayı başardı. Pazarda uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar bu eşsiz mantarı almak için yarıştı. Özkan’ın bulduğu bu mantar, hem kalitesi hem de büyüklüğü ile dikkatleri üzerine çekti.

yeni-proje-37.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN