Kadıköy’ün ortasında silahlı saldırı!

Kadıköy’de akraba oldukları öğrenilen iki kişi arasında tartışma çıktı. Silahını çeken kuyumcu Alper U. önce havaya ateş açtı ardından ismi öğrenilemeyen akrabasını bacağından vurarak yaraladı. Tartışmanın sebebinin alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre akrabalar arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Kuyumcu Alper U. önce havaya daha sonra da akrabasının bacağına ateş etti.

Bacağından yaralanan kişi ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, kuyumcu Alper U. emniyet ekiplerce gözaltına alındı. İkili arasında yaşanan tartışma ve Alper U.'nun akrabası olan kişiye silah doğrulttuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN