Hem Türkiye’nin hem de Avrupa'nın en yükseği! Bu manzara başka bir yerde bulunmuyor

Hem Türkiye’nin hem de Avrupa'nın en yükseği! Bu manzara başka bir yerde bulunmuyor

Türkiye ve Avrupa'nın en yükseklerinden biri olarak görülüyor bu eşsiz manzaraya doyum olmuyor. Bu güzelliğin tadını çıkartmak isteyenler soluğu o şehirde alıyor. En güzel manzaraların sahibi Karadeniz eşsiz güzelliklerini de kendine saklıyor.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bulunan ve 240 metre yüksekliği ile manzaraya meydan okuyan Torul Kalesi Cam Seyir Terası, hem Türkiye'de hem Avrupa'da en yükseklerden biri olarak görülüyor. Yılın ilk 6 aylık sürecinde 20.000 ziyaretçiyi ağırlayan cam teras, ilçeye kuş bakışı 1 seyir alanı sunuyor. Lale'nin yanında bulunan ve 240 metre yüksekliği ile Hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya meydan okuyan cam seyir terası, 25 Ocak 2018 tarihinden bu yana toplam 800.000 ziyaretçiyi ağırladı.

HEYBETİYLE MEYDAN OKUYOR

Torul Cam Seyir Terası şimdiye kadar 800.000 ziyaretçiyi ağırlarken eşsiz bir manzarayı ayaklarınızın altına seriyor. Ankara'dan ziyarete gelen Mustafa Şahin, “Buraya ilk defa geliyoruz, çok güzel, harika bir manzara var. Herkese tavsiye ederim. İlk başta buraya gelince insan biraz korkuyor ama sonradan alışıyor” sözlerini dile getirdi. Oldukça yüksek bir platform olması nedeniyle bazı kişileri korkutan bu manzara ayaklarınızın altına tüm şehrin güzelliğini sunuyor.

Torul'daki cam seyir terasından 120 bin kişi manzara izledi

GÜMÜŞHANE'NİN EŞSİZ MANZARASI

Yükseklik nedeniyle kendisini boşlukta hissettiren ve birçok ziyaretçiyi ağırlayan cam teras Gümüşhane'nin Torul ilçesinin eşsiz güzelliklerini de gözlerini seviyor. Yükseklik korkusu bulunanların yanına bile yanaşamadığı cam teras yıl içerisinde binlerce kişiyi ağırlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN