Hatay Büyükşehir Belediyesi açıkladı: Sürpriz bir isim Lütfü Savaş lehine adaylıktan çekilecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi açıkladı: Sürpriz bir isim Lütfü Savaş lehine adaylıktan çekilecek

31 Mart'a 11 gün kala Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında bir adayın çekilme kararı alarak CHP'li mevcut Başkan Lütfü Savaş'a desteğini açıklayacağı duyuruldu. Yarın düzenlenecek basın toplantısıyla detaylar paylaşılacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, belediye başkan adaylarından birinin seçim yarışından çekilerek, mevcut Başkan Lütfü Savaş'a destek vereceğini açıkladı. Henüz hangi partiden olduğu açıklanmayan adayın, yarın saat 09.30'da düzenleyeceği basın toplantısıyla bu kararını resmen duyurması bekleniyor.

HANGİ ADAY ÇEKİLİYOR?

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı duyuruda, çekilecek adayın kimliği hakkında bir bilgi verilmezken, mevcut adaylar arasında AK Parti'den Mehmet Öntürk, İYİ Parti'den Nusret Cömert ve daha önce TİP'in adaylıktan çektiği Gökhan Zan yer alıyor. Kamuoyu, hangi adayın çekilme kararı aldığına dair detayları merakla bekliyor.

SİYASİ PARTİ YÖNETİCİLERİ DE KATILACAK

Yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek basın toplantısının Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantı salonunda (Expo) düzenleneceği ve siyasi parti yöneticilerinin de katılım göstereceği belirtildi. Bu önemli gelişme, Hatay siyasetinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN