Emeklileri heyecanlandıran açıklama! Ak Partili isim duyurdu: Emeklilere sürpriz bir zam mı geliyor?

Emeklileri heyecanlandıran açıklama! Ak Partili isim duyurdu: Emeklilere sürpriz bir zam mı geliyor?

Emekli maaşına yapılan zamdan memnun kalmayan emeklilere müjde! Ak Partili isim güzel haberi duyurdu! “Emekli maaşlarına zam gelecek mi?” diye kara kara düşünürken o isim müjdeyi verdi. Emeklilere sürpriz bir zam mı geliyor?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, emekliler için yapılabilecek iyileştirmeler hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmede emeklilerin durumunu ele aldıklarını ve bütçe imkanları doğrultusunda iyileştirmeler yapılacağı sinyalini verdi.

‘EMEKLİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ’

Ankara'mızı dünya başkenti yapacağız" - Son Dakika Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, emeklilere yönelik vaatlerini sıralarken, emeklilere her türlü desteği vereceklerini belirterek "Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Büyükşehirde ulaşım bizde değil, su bizde değil. Ulaşımı ücretsiz yapıyoruz, suyu yüzde 50 indiriyoruz. Bin lira değil beş bin lira veriyoruz. 2500 lira veriyoruz, doğal gaz desteğini çıkarıyoruz." dedi.

Altınok'un açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis'te alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Emekliler bizim başımızın tacı. İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Emeklilerin derdini yine çözerse AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer. Emekli vatandaşlarımız da başımızın tacı, ülkeye büyük hizmetleri var. Bütçe imkanlarıyla emeklilere yapılan destek artacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz. Sıkıntıda, darda bırakmayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN