Dünyanın en çirkin kadınını görünce dilinizi tutulacak! Görenler adeta kör oluyor... Gerçek ise sonradan ortaya çıktı

Dünyanın en çirkin kadınını görünce dilinizi tutulacak! Görenler adeta kör oluyor... Gerçek ise sonradan ortaya çıktı

Dünyanın en çirkin kadını belli oldu. Bu kadının fotoğraflarını görünce gözleriniz bozulacak. Görenler gözlerine inanamadı! Asıl gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Adı Mary Ann Webster olan kadın, 30'lu yaşlarının başlarında yakalandığı hastalık yüzünden bu hale geldiği öğrenildi. İşte dünyanın en çirkin kadını...

Dünyanın en çirkin kadınını görmeye hazır mısınız? Yarışmaya katılan ve görenlerin bir daha bakamadığı Mary Ann Webster, dünyanın en çirkin kadını seçildi. Görenler adeta kör oluyor! Gerçek ise bambaşka çıktı. Bu hastalığa yakalandıysanız aman dikkat!

DÜNYANIN EN ÇİRKİN KADININI GÖRMEYE HAZIR MISINIZ?

Doğanın en kuvvetli duygusu anneliktir. Bir annenin çocukları için yapamayacağı bir şey yoktur. Mary Ann Webster adındaki kadın ise buna dahildi. Çocuklarından çekinmeden dünyanın en çirkin kadını seçildi. Erken yaşlarda hastanede hemşire olarak çalışmaya başlayan ve güzelliğiyle herkesi büyülüğen Mary, 29 yaşındayken Thomas Bevan isimli bir adamla evlendi ve mutlu evliliklerinden 4 çocukları oldu. Ancak Mary'nin sağlık problemleri o sıralar baş göstermeye başladı. inanılmaz bir migren ve kas ağrısı çekiyordu.

hghg-73.jpg

GÖRENLER ADETA KÖR OLUYOR!

Mary yaşadığı ağrılardan dolayı yavaş yavaş güzelliğini kaybetmeye başladı. Mary akromegali hastalığına sahipti. Beyin tabanlı bir hastalık olan akromegali beynin ön lobunda fazla miktarda büyüme hormonu salgılanmasına sebep oluyor bu da iç organların, kemiklerin ve yumuşak dokunun büyümesine neden oluyordu. Kocası tarafından her zaman destek gören Mary, belli bir sürenin ardından dul kalmak zorunda kaldı.

hghg-74.jpg

ASIL GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Geçim sıkıntısı yaşayan Mary, bir gün 'Dünyanın En Çirkin Kadını' yarışması olduğunu duydu ve yarışmaya katılmaya karar verdi. Bunun nedeni ise yarışma sonucunda büyük bir ödül verilecekti. Yarışmayı kazanan Mary, parayı aldı ancak hayatı komple değişti. 1920 yılında Amerika'da bulunan Coney Island Eğlence Merkezi'nden iş teklifi aldı. Fiziksel görüşünü ön plana çıkaran kıyafetler giyerek gösterilere katılıyordu. Mary, bıyıklı ve sakallı kadınların, cücelerin, devlerin ve yapışık ikizlerin bulunduğu Freak Show'un bir parçası olmuştu.

hghggh-2023-10-15t183233-073.jpg

Hayatının büyük bir kısmını sirklerde çalışarak geçiren Mary, 1933 yılında 59 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Ölmeden önce ise tek isteği İngiltere'ye gömülmekti ve çocukları bu isteğini yerine getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN