'Dolandırıldım' deyip, evinin kapısına duvar ördü! Müteahhit bu afişi astı

'Dolandırıldım' deyip, evinin kapısına duvar ördü! Müteahhit bu afişi astı

Adana'da daire satın alan H.K. satın aldığı evine bir türlü oturamadığı iddiasıyla müteahhit ile mahkemelik oldu. Müteahhitin, binanın girişine astığı 'Firma dışında yapılan alım satımlardan doğacak mağduriyetten müteahhit firma kesinlikle sorumlu değildir' yazı dikkat çekti.

Adana'da müteahhit A.K.'ın (46), yapıp sattığı bir dairenin kime ait olduğu yılan hikayesine döndü. A.K., daireyi satın alan kişinin kendisine karşılıksız çek verdiği için mağdur olduğunu ileri sürdü. A.K. daireyi satın alan kişiyi mahkemeye verince o da dairenin elinden gitmemesi için başkasına sattığını öne sürdü. A.K., daireyi H.K. (52) isimli şahsın satın aldığını ancak bunun da hileli satış olduğunu, daireyi ilk satın alan ve parayı vermeyen şahsın H.K.'yi tanıdığını iddia etti.

DUVAR ÖRDÜ, PANKART ASTI

Dolandırıldığını öne süren A.K., geçtiğimiz ay dairesinin kapısına duvar ördü. Daha sonrada mahkemeye intikal eden olay nedeniyle binanın girişine 'Müteahhit firma dışında yapılan alım satımlardan doğacak mağduriyetten müteahhit firma kesinlikle sorumlu değildir' yazısı astı.

'Ben kendi paramın gittiğine yanmıyorum ama bu adam dolandırıcılık yapıyor.' diyen müteahhit A.K., 2 milyon lira zararını istediğini belirtti. Dolandırıldığını söyleyen müteahhit, binanın girişine yazı asmak zorunda kaldığını ifade etti.

ttyyy.jpg

'İDDİALAR GERÇEK DIŞI'

H.K. ise iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. H.K. müteahhit A.K.'ın para verip satın aldığı eve girmesine engel olduğunu, evin kapısına duvar ördüğünü, A.K.'ın söylediği gibi evi aldığı kişiyi hiç tanımadığını, müteahhit ile mahkemelik olduklarını dile getirdi.

9592644.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN