CHP'den 'konvoy' açıklaması

CHP'den 'konvoy' açıklaması

CHP, sosyal medyada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Edirne Cezaevi’ne çok araçlı konvoyla gittiği iddia edilen görüntülerle ilgili "Sosyal medyada çarpıtılarak verilen konvoy görüntüleri gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı.

CHP, sosyal medyada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Edirne Cezaevi’ne çok araçlı konvoyla gittiği iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada çarpıtılarak verilen konvoy görüntüleri gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Edirne Kapalı Cezaevi’ne giderken makam aracına, rutin olarak kendi koruma aracı ve öncü koruma aracının yanı sıra Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün tahsis ettiği 1 koruma aracı ve 1 trafik aracı eşlik etmiştir. Konvoydaki diğer araçlar Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i karşılamaya gelen bölge milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve emniyet görevlilerinin aracıdır” açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN