Öğretmen mülakat sonuçları bu gece açıklanacak! Atama bekleyen öğretmenlere bir iyi bir de kötü haber

Öğretmen mülakat sonuçları bu gece açıklanacak! Atama bekleyen öğretmenlere bir iyi bir de kötü haber

Öğretmenler mülakat sonuçları için bilgisayar karşısına geçti. Merakla beklenen mülakat sonuçları bu gece açıklanacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Öğretmenleri heyecanlandıran 20 bin atama için geri sayım başladı. Mülakat sonuçlarının bu gece 22:00'da açıklanacağı bildirildi. Binlerce öğretmen bilgisayar karşısında atama sonuçlarını beklerken, sıralama olmaması gündemde yer aldı. Şaibe iddiaları sosyal medyada yerini aldı. İşte tüm detaylar...

ÖĞRETMEN ADAYLARI ŞAŞIRDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın heyecanla beklenen 20 bin öğretmen ataması mülakat sonuçlarının bugün 22:00'de açıklanması bekleniyor. Atama tarihinin ise 23 Kasım olarak belirlendiği öğrenildi. İyi haber aylardır beklenen mülakat sonuçlarının açıklanması iken kötü haber ise, sonuçlarda sıralamalara yer verilmeyecek olması öğretmen adaylarını şaşkınlığa uğrattı.

ogretmen-atama-sonuclari-tkdh-cover.jpg

ADAYLARDAN ŞAİBE İDDİALARI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin öğretmen atama mülakat sonuçlarını bu gece veya en geç yarın açıklamaya hazırlanıyor. Adaylar, sonuçların açıklanmasını heyecanla beklerken, 23 Kasım’da yapılacak atamalar öncesi mülakat sonuçlarının sıralama içermeyecek olması şaşkınlık yarattı. Sıralamalara yer verilmemesi, öğretmen adayları arasında tartışmalara yol açarken, bazı adaylar şaibe iddialarını gündeme getirdi.

650x344-1630657050851.webp

ÖĞRETMENLERDEN SIRALAMA TEPKİSİ

Sıralamanın olmaması, adaylar arasında büyük bir tartışma yarattı. Birçok aday, sıralamanın olmamasının haksızlığa yol açabileceği ve şaibe iddialarını güçlendirebileceği görüşünde. Adaylar, yapılan sınavların objektif bir şekilde değerlendirilmediği ve sonuçların şeffaf olmadığı yönünde endişelerini dile getiriyor.

"Sıralamanın olmaması adaleti zedeliyor" diyen bir öğretmen adayı sosyal medyada, "Bizler aylarca bu sınavlara hazırlandık. Sıralamanın olmaması, emeğimizin karşılığını alamayacağımız anlamına geliyor. Bu durum, şaibe iddialarını güçlendiriyor ve adaletsizliğe yol açıyor." şeklinde konuştu.

Uzmanlar da bu duruma tepki göstererek, sıralamanın olmamasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Uzmanlar, adayların haklarının korunması için sıralamanın açıklanması ve şeffaf bir sürecin işletilmesi gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN