Kadın cinayetleri bitmiyor! Boşanma aşamasındaki eşini 17 bıçak darbesiyle katletti

Kadın cinayetleri bitmiyor! Boşanma aşamasındaki eşini 17 bıçak darbesiyle katletti

Türkiye'de her geçen gün artan kadın cinayeti haberlerine bir yenisi de Konya'dan geldi. Öğretmen Abdullah Küçüktaşdemir, boşanma aşamasındaki eşi Ebru Küçüktaşdemir'i özel ders vermeye gittiği site önünde 17 bıçak darbesiyle yaraladı. Küçüktaşdemir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dehşete düşüren olay, saat 18.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Ebussuud Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan Abdullah Küçüktaşdemir, boşanma aşamasındaki eşi özel bir eğitim kurumunda öğretmen olan Ebru Küçüktaşdemir’i özel ders vereceği site önüne kadar takip etti. Burada ikili arasında çıkan tartışmada Abdullah K., yanında bulunan bıçakla Ebru Küçüktaşdemir’i vücudunun çeşitli yerlerinden 17 bıçak darbesi ile yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

10286455.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Polis ekipleri şüpheliyi etkisiz hale getirirken, olayda ağır yaralanan kadın ise ilk müdahalenin ardından Meram Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ebru Küçüktaşdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan zanlı koca, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

10286458.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN