"Benim Türk futboluna değil Türk futbolunun bana ihtiyacı var" demişti! Hamit Altıntop'un yeni işi herkesi şaşırttı

"Benim Türk futboluna değil Türk futbolunun bana ihtiyacı var" demişti! Hamit Altıntop'un yeni işi herkesi şaşırttı

TFF'deki görevinden ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Hamit Altıntop'un yeni işi herkesi şaşırttı.

Mehmet Büyükekşi'nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olduğu dönemde Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Hamit Altıntop'un yeni işi belli oldu. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı seçilmesiyle TFF'deki görevinden ayrılan Hamit Altıntop, yeni işiyle herkesi şaşırttı.

18 Temmuz'da TFF'de yapılan seçim sonucunda Futbol Federasyonu'ndaki görevinden ayrılan Hamit Altıntop, gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

BENİM TÜRK FUTBOLUNA DEĞİL TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI VAR" DEMİŞTİ

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesİ olarak görev aldığı dönemde "Benim Türk futboluna değil Türk futbolunun bana ihtiyacı var" açıklamasına imza atan Hamit Altıntop, yorumculuğa adım attı.

Hamit Altıntop; Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli gibi isimleri kadrosunda barındıran HT Spor ile anlaşmaya vardı. HT Spor'dan yapılan açıklamada "Türk futbolunun efsane ismi Hamit Altıntop, bundan sonra yorumlarıyla HT Spor'da olacak!" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN