Dünyanın en güçlü aracı tanıtıldı: Ne Mercedes ne BMW

Dünyanın en güçlü aracı tanıtıldı: Ne Mercedes ne BMW

Skoda, otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir modelle karşımızda: Fabia’nın şimdiye kadarki en güçlü versiyonu olan Fabia Rally2. Bu özel model, sınırlı sayıda üretilerek markanın sportif geçmişini ve performans odaklı yaklaşımını gözler önüne seriyor.

Fabia Rally2, ABT Sportsline tarafından modifiye edilmiş 1.5 litrelik turbo benzinli motoru ile dikkat çekiyor. Standart Fabia’ya kıyasla önemli ölçüde artırılmış olan bu motor, 190 beygir güç ve 290 Nm tork üretiyor. Bu sayede, araç 0’dan 100 km/s hıza 7 saniyenin altında ulaşabiliyor.

img-5379.jpeg

Performansı daha da artırmak için, Fabia Rally2’de 7 ileri DSG şanzıman ve 15 mm alçaltılmış sportif süspansiyon sistemi bulunuyor. Araç, mamba yeşili dış rengi, etkileyici gövde kiti, büyük arka spoyler ve 17 inç OZ Racing Superturismo jantlar ile oldukça sportif bir görünüme sahip. Michelin Pilot Sport 5 lastikler ise üstün yol tutuşu sağlıyor. İç mekanda ise sportif direksiyon simidi ve özel tasarım koltuklar öne çıkıyor. Her araçta, sınırlı üretim olduğunu belirten özel bir seri numarası plakası da mevcut.

Skoda, bu özel modelden sadece 100 adet üretecek. Mart 2025’te İspanya pazarında satışa sunulacak olan Fabia Rally2, 30.900 euro fiyat etiketiyle koleksiyoncular ve performans tutkunları için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bu heyecan verici model, Skoda’nın sportif mirasını ve mühendislik becerisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Fabia Rally2, hem görünümü hem de performansıyla otomobil dünyasında ses getirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN