Etkili iletişimle hızlı çözümler

Etkili iletişimle hızlı çözümler

Kütahya Belediyesi tarafından, her hafta cuma günü saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı vatandaşlarla etkili bir iletişim geliştirilmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin; toplantıya katılarak söz alan tüm vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dikkatle dinleyerek, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Ertekin, konuların takipçisi olacağını belirterek, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili gerekli birimlere talimatları verdi.

Toplantıya katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyetini belirterek, toplantıların devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN