Severek izleniyordu! Bahar dizisinden şok eden ayrılık: Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Severek izleniyordu! Bahar dizisinden şok eden ayrılık: Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Show TV’nin sevilen dizisi "Bahar," her Salı akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna bir oyuncu veda ediyor. İşte detaylar…

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Büşra Pekin, Bahar dizisinde canlandırdığı Süreyya Biçer karakteriyle izleyicilerin ilgisini çekememiş görünüyor. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Pekin’in karakteri önümüzdeki hafta diziden ayrılacak.

yeni-proje-33.jpg

YENİ SEZONDA KADROYA DAHİL OLDU

"Bahara" dizisinin yeni sezonunda birçok ünlü oyuncu kadroya dahil olmuştu. Bu isimler arasında, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programından tanıdığımız Büşra Pekin de yer alıyordu. Pekin, dizideki başhekim Süreyya Biçer karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak, diziye giriş yaptığı ilk bölümdeki etkileyici değişimi ve estetik görünümü dikkat çekse de, karakterinin hikâyesinin izleyici tarafından yeterince benimsenmediği ortaya çıktı.

yeni-proje-32.jpg

VEDANIN NEDENİ: HİKAYE İLERLEYİŞİ

Başarılı bir kariyere sahip olan Büşra Pekin’in diziden ayrılmasının sebebi ise karakterinin hikayesinin planlandığı gibi ilerlememesi olarak gösteriliyor. Ünlü oyuncunun projeden erken ayrılması, izleyicilerde büyük bir şok etkisi yarattı. Birsen Altuntaş’ın aktardığı bilgilere göre, Pekin’in karakterinin diziye veda etme tarihi gelecek hafta olacak. Yapımcıdan ve Büşra Pekin’den henüz resmi bir açıklama yapılmamış olması, durumun ne kadar ani gerçekleştiğini gösteriyor.

yeni-proje-31.jpg

ESTETİK DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Büşra Pekin’in dizideki rolüyle birlikte geçirdiği estetik değişim de gündeme damga vurmuştu. Oyuncunun elmacık, dudak, jawline ve çene ucu gibi birçok alanda estetik müdahaleler yaptırdığı iddia edilmişti. Geçirdiği değişimle dikkatleri üzerine çeken Pekin, son haliyle de izleyicilerden beğeni topladı. Ancak, bu dikkat çekici görünümünün yanı sıra karakterinin izleyicilerle bağ kuramaması, dizideki serüveninin son bulmasına yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN