''Narin parkı şehrimize hayırlı olsun''

''Narin parkı şehrimize hayırlı olsun''

Kütahya Belediyesi tarafından Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulamasının devamı niteliğinde hayata geçirilen Narin Parkı’nın açılışı Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Narin Parkı’nın açılışının yalnızca bir açılış olmadığını ve özel bir anlam ifade ettiğini belirten Belediye Başkanı Kahveci, “Narin Parkı’mız, masum evladımızın hatırasını yaşatmak, adalet ve eşitlik için verdiğimiz mücadeleyi her zaman hatırlamak için burada olacak. Burada attığımız her adımda Narin kızımızı hatırlayacağız, bu vesileyle kaybettiğimiz canımızın anısını sonsuza dek yaşatacağız. Narin yavrumuz, adını verdiğimiz bu parkta her zaman bizimle olacak” dedi.


“Durmaksızın Çalışmaya Devam Edeceğiz”


Şehrin her köşesine daha fazla değer katmak, insanları bir araya getiren, huzur veren alanlar yaratmak için durmaksızın çalışmaya devam edileceğinin altını çizen Belediye Başkanı Kahveci, “Ben inanıyorum ki, Kütahya’mız her geçen gün daha güzel, daha huzurlu ve daha adil bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, projeye ilişkin ihale bedelleri ve teknik bilgileri paylaşarak, Narin Parkı’nın şehire hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dua okunması ve kurdele kesimi ile devam eden Narin Parkı açılış töreninde; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN