İrfan Can Kahveci’nin menajerinden Fenerbahçe’ye şok mesaj: Siz bilirsiniz demeye getirdi

İrfan Can Kahveci’nin menajerinden Fenerbahçe’ye şok mesaj: Siz bilirsiniz demeye getirdi

Fenerbahçe’nin son günlerdeki önemli gündemleri arasında yer alan İrfan Can Kahveci konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Kahveci'nin temsilcisi William D'Avila suskunluğunu bozdu. İşte detaylar…

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İrfan Can Kahveci’nin menajeri William D'Avila, yeni sözleşme konusunda henüz bir görüşme yapılmadığını belirtti.

yeni-proje-29.jpg

HENÜZ GÖRÜŞME YAPILMADI

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, oyuncunun geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Menajeri William D'Avila, yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda henüz bir görüşme yapılmadığını belirtti ve dikkat çekici ifadeler kullandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; D'Avila, "Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu hiç görüşmedik. Şu an itibarıyla hiçbir gelişme veya görüşme yok. Biz her zaman görüşmeye açığız ancak doğal olarak yeni sezon için pek çok opsiyonumuz da bulunuyor," diyerek İrfan Can’ın kariyeri için farklı seçeneklerin masada olduğunu vurguladı.

yeni-proje-30.jpg

KULÜPLERİN İLGİSİ ONDA

Başarılı orta saha oyuncusunun sezon sonunda serbest kalma ihtimali, Avrupa’dan ve Türkiye’den birçok kulübün ilgisini çekerken, Fenerbahçe'nin nasıl bir adım atacağı merak konusu. Sarı-lacivertli ekip, önemli oyuncusunu kaybetmemek için harekete geçmek zorunda kalabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN