Bursa’da aile içi tartışma ölümle sonuçlandı: Babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı

Bursa’da aile içi tartışma ölümle sonuçlandı: Babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı

Bursa'da yaşanan korkunç bir olayda, aile içi tartışma ölümle sonuçlandı. Ailenin en büyük oğlu, aralarında daha önce de tartışmalar yaşayan anne ve babasını defalarca bıçakladı. Baba hayatını kaybederken anne ağır yaralandı.

Bursa'nın Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi'nde yaşanan olayda, baba Selahattin Karatay ve kimliği öğrenilemeyen anne arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Bu sırada araya giren ailenin en büyük oğlu A.K., büyük bir öfkeyle hareket ederek mutfağa gidip bir bıçak aldı. Genç adam, daha sonra babası Selahattin Karatay'a ve annesine çok sayıda bıçak darbesi indirdi. Panik yapan A.K., kardeşlerini alarak dışarıya çıktı. Daha sonra jandarmaya kendisini ihbar ederek teslim oldu.

BABA ÖLDÜ ANNE AĞIR YARALI

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri evin kapısının kapalı olması nedeniyle giremedi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, vahşet tablosuyla karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde baba Selahattin Karatay’ın öldüğünü tespit ederken ağır yaralanan anneye yaptığı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan annenin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

BABASINI ÖLDÜREN KATİL GÖZALTINA ALINDI, KARDEŞLERİ KORUMA ALTINA

Olaydan hemen sonra gözaltına alınan ağabey, jandarma karakoluna götürülürken 2 kardeşi ise koruma altına alındı.

KOMŞULAR EVE GİRMEKTE KORKUYOR

Aynı binada yaşayan komşuları yaşanan olaydan sonra eve girmekte tedirginlik yaşıyor. 2 hafta önce binaya taşındıkları öğrenilen Karatay ailesinin kimseyle sohbet etmediği ve çevreden de tanınmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN