Burayı keşfeden Türkiye’de tatil yapmak istemeyecek! Hem ucuz hem de vize yok

Burayı keşfeden Türkiye’de tatil yapmak istemeyecek! Hem ucuz hem de vize yok

Son fiyatlar sonrasında Türkiye'de tatil yapmakta neredeyse imkansız bir hal almaya başladı. Yurt dışında tatil yapmak Türkiye'de tatil yapmaktan daha uygun bir fiyata gelirken tatilciler de ekonomik seçenekleri değerlendirmeyi seviyor. Hem Türkiye'ye yakın hem de uygun fiyatlı tatil yapmak için burayı keşfeden Türkiye'de tatil yapmak istemeyecek.

Tatil planı yaparken farklı seçenekler arıyorsanız mutlaka buralara bakmanız gerekiyor. Hem bize derdi olmadan hem de uygun fiyatlı tatil yapmak hiç bu kadar basit olmamıştı. Bütçe dostu tatil fırsatları sunan ülkeler sizin de tercihiniz olacak. İşte vizesiz tatil yapabileceğiniz ülkeler…

BU ÜLKELERE VİZE YOK

Hem Ucuz Hem Vizesiz: Karadağ Gezi Rehberi

1. Karadağ

Balkanlar denildiğinde akla ilk gelen ülkelerden biri olarak karşımıza çıkan Karadağ, hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile merak uyandırıyor. Adriyatik Denizi kıyısında yer alan ülke tarihi şehirleri, muhteşem plajları ve sıcakkanlı insanlarıyla herkesin gitmek isteyeceği noktalardan biri oluyor. Bunun yanı sıra yemek kültürü olarak Türk mutfağına benzeyen lezzetlere sahip olan Karadağ mutfağı da lezzetli bir tatil keyfi sunacak.

Kuzey Makedonya'da yenilenebilir enerji kapasitesi yüzde 160 büyüme gösterdi - Temiz Enerji

2. Kuzey Makedonya

Son yıllarda birçok Türk vatandaşını kendisine çeken Kuzey Makedonya, tarihi ve kültürel yapılarının yanı sıra Türkiye'ye benzer gelenek ve görenekleri ile de oldukça popüler bir konum haline dönüştü. Osmanlı döneminden kalan tarihi yapılarının yanı sıra Ohri Gölü ve doğasıyla ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor. Bunun yanı sıra uygun fiyatta alışverişin de tadı Kuzey Makedonya'da çıkıyor.

Gürcistan Hakkında Bilinmesi Gereken 13 Şey - HIS Blog

3. Gürcistan

Doğu Avrupa'da muhteşem bir gezi Rotası oluşturan Gürcistan, doğal güzelliklerinin yanı sıra zengin ve kültürel mirasıyla da dikkatlerde yer alıyor. Başkent tiflis'in sokakları ile birlikte savaneti bölgesinin etkileyici manzaraları sizi kendine hayran bırakacak. Karadeniz kıyısında yer alan Batum ise her yıl birçok turisti ağırlıyor. Ülkenin vazgeçilmez mutfak kültürü ise size muhteşem bir lezzet şöleni sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN