Burası kuyumcu ya da para kasası değil! Denizin altına dalıp servet çıkarıyor, değerleri dudak uçuklattı

Burası kuyumcu ya da para kasası değil! Denizin altına dalıp servet çıkarıyor, değerleri dudak uçuklattı

Burası kuyumcu ya da para kasası değil bildiğiniz deniz altı. Bir dalgıç denizin altına dalıp servet çıkarıyor, bulduğu ürünlerin değerleri dudak uçuklatıyor. İşte detaylar…

Bir dalgıç, denizin derinliklerinden çıkardığı değerli eşyalarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Dalış sırasında bulduğu marka gözlükler, akıllı saatler ve takılar ile dikkatleri üzerine çeken dalgıç, toplamda 37 bin TL'lik bir hazineyi yüzeye çıkardı.

denizin-altindan-hazine-cikaran-dalgic-3.jpg

DALGIÇTAN SIRA DIŞI KEŞİF

Sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülerle büyük bir ilgi toplayan dalgıç, denizin altındaki anlarını takipçileriyle paylaştı. Dalış sırasında bulduğu ürünlerin çoğunun çalıştığını belirtmesi, izleyicilerin ilgisini daha da artırdı.

denizin-altindan-hazine-cikaran-dalgic-4.jpg

SOSYAL MEDYADA PATLAYAN İLGİ

Paylaşılan video, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Batan geminin malları bunlar” şeklinde yorum yaparken, bir diğeri ise “Tüpü olan denizin altını üstüne getirecek. Çıkan ürünlere bakın” ifadeleriyle dalgıcın keşfini destekledi. Bu yorumlar, dalgıcın macerasını daha da ilginç hale getirdi.

denizin-altindan-hazine-cikaran-dalgic-2.jpg

HAZİNE DEĞERİ YÜKSEK EŞYALARA ULAŞTI

Dalgıcın bulduğu eşyaların değeri toplamda 37 bin TL olarak açıklandı. Marka güneş gözlükleri, akıllı saatler ve değerli takılar gibi yüksek fiyatlı ürünlerin yer aldığı koleksiyon, hem görsel olarak hem de maddi açıdan dikkat çekti.

denizin-altindan-hazine-cikaran-dalgic-1.jpg

Denizin derinliklerinden çıkarılan bu tür eşyalar, dalgıçların heyecan verici keşiflerinin bir göstergesi. Bu olay, sosyal medyada hızla yayılarak, deniz altındaki bilinmeyen hazinelerin varlığına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN