Bir bardak içen atom karıncaya meydan okuyor! Serinletici, enerji verici ve tok tutucu: Günlük 300 bardak satış dikkat çekiyor…

Bir bardak içen atom karıncaya meydan okuyor! Serinletici, enerji verici ve tok tutucu: Günlük 300 bardak satış dikkat çekiyor…

Yaz sıcaklarının etkisini çok fazla gösterdiği bölgelerden biri olan Gaziantep’te vatandaşın serinleme yöntemi doğal meyvelerden geliyor. Taze sıkım atom içecekleriyle vatandaşlar sıcaklara karşı ayakta kalırken, günlük 300 bardak satış da dikkat çekiyor…

Ağustos ayının kavurucu sıcakları, Gaziantep'te yaşayan vatandaşları serinleme arayışına itti. Sıcak havaların etkisini giderek artırmasıyla birlikte, bölge halkı taze sıkım içeceklere yönelerek ferahlamanın yollarını arıyor. Bu süreçte, özellikle atom içecekleri büyük ilgi görüyor. Gaziantep’te yaygın olarak tüketilen atom içecekleri, çeşitli meyvelerin karışımından hazırlanan kokteyller olarak biliniyor.

ATOM İÇECEKLERİNİN ÖZELLİĞİ

Gaziantep’teki atom içecekleri, mevsimsel meyvelerle hazırlanan, besleyici ve serinletici özelliklere sahip kokteyllerdir. Atom içeceklerinde bal, çerez, buz ve süt gibi besleyici maddeler bulunuyor. Üzerine fıstık ve pekmez dökülerek servis edilen atom içecekler, hem serinletici hem de doğal ve besleyici özellikleri ile dikkat çekiyor.

gaziantepte-serinlemek-icin-atom-icecegi-2.jpg

VATANDAŞIN YENİ TERCİHİ: ATOM

Gaziantepli vatandaşlar, sıcak havalarda yemek yemenin zorlaştığını belirterek, kendilerini tok tutmak ve serinlemek için atom içeceklerini tercih ediyorlar. Özellikle Ağustos ayının yüksek sıcaklıkları altında, atom içecekler hem ferahlatıcı etkisiyle hem de besleyici yapısıyla vatandaşların ilk tercihi haline geliyor. Şükrü Örnek isimli bir vatandaş, "Bu sıcaklarda yemek yemek zorlaşıyor. Atom içecekler hem serinlememizi sağlıyor hem de tok tutuyor. İçerisinde doğal meyveler olduğu için de sağlıklı bir tercih. Herkese bu içecekleri öneriyorum" dedi.

gaziantepte-serinlemek-icin-atom-icecegi.jpg

YEMEK YEMEK YERİNE ATOM TERCİH EDİYORLAR

Atom içeceği ile ilgili bilgi veren işletmeci Çetin Bayır, atomun içeriğinde ballı çerez, süt, muz, kavun ve mevsimindeki meyveler bulunduğunu belirtti. Bayır, "Atom, insanları hem tok hem de dinç tutar. Talep oldukça yoğun. Vatandaşlar genellikle yemek yemek yerine atomu tercih ediyor. Atom daha hafif ve doyurucu bir içecek olduğu için çok talep ediliyor. Ayrıca diğer içeceklerimizde birçok hastalığa iyi gelmektedir. Atomu bir günde 300 tane satıyoruz. Bu durum yoğunluğa göre değişiyor. Atom içeceğinin fiyatı ise 50 TL. Diğer içeceklerimiz 35 TL ile 50 TL arasında değişmektedir" diye konuştu.

gaziantepte-serinlemek-icin-atom-icecegi-1.jpg

Gaziantep'te bu yaz, atom içecekleri hem serinleme hem de tok tutma özellikleriyle vatandaşların vazgeçilmezi oldu. Bu doğal ve besleyici içecekler, sıcak havalarda hem sağlık hem de lezzet arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN