Bayramda Karadeniz'e gidecekler dikkat sakın arabanızla gelmeyin! Bunu yapanlar cezaya doymayacak

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tatile ya da memleketine gitmek için hazırlık yapmaya başladı. Lakin Karadeniz’e gidecek olanlara önemli bir uyarı geldi. Bunu yapanlar resmen cezaya doğmayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

16 Haziran Pazar günü Kurban Bayramı’nın ilk günü olacak. Bu kapsamda binlerce kişi bayram öncesinde memleketine ya da tatile gitmek için hazırlıklar yapmaya başladı. Yolların oldukça kalabalık olacağı bugünlerde özellikle Karadeniz bölgesine gidecek olanlara bir uyarı geldi. Öyle ki arabayla seyahat yapacak olanlar için büyük cezalar söz konusu. Bir sosyal medya kullanıcısı yayınladığı videoyla arabasıyla Karadeniz’e gidecek olanlara seslendi.

yeni-proje-7.jpg

YOL BOYU CEZA YİYEBİLİRSİNİZ

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı bir videolu paylaşımda bayramda Karadeniz’e gidecek olanlara seslendi. Yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Arkadaşlar bayramda Karadeniz’e gelecek olanlara sesleniyorum. Gelecekseniz otobüslerle gelin. Otostop çekin gelin ama arabanızla gelmeyin. Karadeniz sahil yolu komple EDS, bir de 70-80 km hız sınırı var.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN