Gülnara Kerimova'nın oğlu annesinin ölümü hakkında ilk kez konuştu

Gülnara Kerimova'nın oğlu annesinin ölümü hakkında ilk kez konuştu

Özbekistan'ın eski devlet başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın zehirlenerek öldürüldüğü bir haber sitesi tarafından iddia edilmişti. Büyük yankı uyandıran bu iddiaya açıklık getiren Kerimova'nın oğlu "Annem hayatta ve durumu çok iyi" dedi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da sürgünde olan İslam Kerimov Jr. (24), Iman (18) adlı kız kardeşiyle telefonla görüştüğünü ve Iman’ın kendisine annelerinin hayatta ve iyi olduğunu söylediğini açıkladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 2013 yılından beri ortalarda görülmeyen ve babası tarafından ev hapsine aldırıldığı söylenen Gülnara’nın aylardır akıl hastanesinde tutulduğu iddia ediliyordu.

Muhalif bir haber sitesi, Gülnara’nın zehirlenerek öldürüldüğünü ve ardından mezarının da yerle bir edildiğini ileri sürmüştü. Gülnara’nın babasının cenazesine katılmasına da izin verilmemişti.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN