Ne Çinli marka, ne Alman! Fransız devi öyle bir hamle yaptı ki... 350 bin TL'ye otomobil satıyor

Ne Çinli marka, ne Alman! Fransız devi öyle bir hamle yaptı ki... 350 bin TL'ye otomobil satıyor

Çinli ve Alman markalarını rafa kaldıracak hamle geldi. Fransız devi yaptığı hamleyle otomobil sektörünün gündeminde yerini aldı. O otomobillerin fiyatı 350 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye'ye yönelik yeni bir uygulamayla gündeme gelen Fransız devi, otomobil hayali kuranlara müjdeyi verdi. Otomobil piyasasındaki artışla beraber hayalleri suya düşen vatandaşlar, o marka ve modellere yöneldi. uygun fiyatlı otomobiller vatandaşların yoğun ilgisini kazandı. İşte o modeller...

İKİNCİ EL PİYASASINI CANLANDIRAN HAMLE

Pandemi dönemiyle beraber gelen ekonomik sorunlar en çok otomobil pazarını etkiledi. Enflasyon ve hayat pahalılığının yanı sıra vergiler ile dolar kurundaki artış sıfır otomobil hayallerini suya düşürdü. Milyon liranın altında sıfır otomobil satışları neredeyse kalmazken, otomobil firmaları ikinci el piyasası canlandırmaya yöneldi. Bu kapsamda Fransız devi Renault'tan dikkat çeken hamle geldi.

renault-refactory-otogundem-4.jpg

ARAÇ YENİLEME KAMPANYASI

Renault'un ülkemizde başlattığı 'Araç yenileme' kampanyası milyonların gündeminde yerini aldı. Piyasanın altında satış yapan Fransız devi, yoğun bir talebe maruz kaldı. Otomobillerin teslimatı öncesinde eksiklikleri ve gerekli denetimler yapılarak, süreç titizlikle yürütülüyor. Araç yenileme kapsamında ilk günkü haline getiren Renault, belirlediği fiyatlarla müşteriyi memnun ediyor.

rvdjt3tbjp-r60proqzr3s5veag-1920.jpg

PİYASANIN ALTINDA SATILIYOR

Renault'un onayladığı yedek parçaların bulunduğu firma tarafından aktarılırken, envanterde bulunan marka ve modeller de paylaşıldı. Envanterde bulunan markalar Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaları olarak duyuruldu. Yenilenen marka ve modeller piyasanın oldukça altında bir fiyata satılıyor.

Marka ve modellerin fazla olmasıyla fiyat bandı da genişliyor. Otomobillerin fiyatı 350 bin TL seviyelerinden başlarken, yenilenen lüks otomobillerin satış bedeli ise 2 milyona kadar yükselebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN