Volkswagen Scirocco efsanesi elektrikle geri dönüyor! Porsche Boxster yerine herkes onu alacak çünkü aynı...

Volkswagen Scirocco efsanesi elektrikle geri dönüyor! Porsche Boxster yerine herkes onu alacak çünkü aynı...

Otomotiv sektörü yeniliklere imza atmaya devam ederken Volkswagen’in efsane Scirocco modeli geri dönüyor. Üstelik elektrikli haliyle karşımıza çıkacak olan bu model Porsche Boxter’in yerini alacak gibi duruyor. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Volkswagen, otomotiv dünyasının en beğenilen markalarından biri olarak biliniyor. Tüm dünyada adından söz ettiren ve modelleriyle sürekli alıcıları şaşırtan Volkswagen’den yeni bir haber daha geldi. Dünyaca ünlü marka, Scirocco modelini bu kez elektrikli haliyle alıcıların beğenisine sunacak. Bu haber otomotiv sektörünü resmen sallayacak.

Heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Otomotiv dünyasında büyük bir sürpriz var: Volkswagen Scirocco geri dönüyor! Ancak bu kez, tamamen elektrikli bir spor coupe olarak karşımıza çıkacak.

yeni-proje-86.jpg

ÇOK DAHA UCUZ

Güvenilir kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilere göre, yeni Scirocco, Porsche Boxster platformunu temel alacak. Bu, aracın sağlam ve performans odaklı bir yapıya sahip olacağının bir işareti ve aracın Porsche'ye göre çok daha ucuz olması bekleniyor.

Scirocco'nun elektrikli versiyonu, sıfır emisyonlu sürüş deneyimi sunacak ve geleceğin teknolojisini bugüne taşıyacak. Elektrikli motorlarının gücüyle, hız tutkunlarını ve çevre dostu sürücüleri aynı çatı altında buluşturacak.

yeni-proje-85.jpg

Bu heyecan verici gelişme, otomotiv tutkunlarını büyük ölçüde heyecanlandırdı. Yeni Scirocco'nun, elektrikli spor coupe segmentinde yeni bir standart belirleyeceği tahmin ediliyor.

Detaylar ve resmi duyurular için takipte kalın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN