Sümer Holding iki markayı satıyor

Sümer Holding iki markayı satıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün yatırımcılara yönelik duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı. Sümer Holdinge ait iki markanın ihaleyle satışı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımladığı duyuruya göre, Sümer Holdingin "Bursa Merinos (Türk Malı)" ile "Merinos" markaları satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Markaların ihale şartnamesi bedeli Bursa Merinos için 20 bin lira, Merinos için 30 bin lira, geçici teminat bedelleri ise 300 bin lira ile 3 milyon lira olarak belirlendi. 12 Eylül'e kadar son teklif verilebilecek.

SON TEKLİF NE ZAMAN?

İhaleler, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık" usulüyle yapılacak. Daha sonra teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırmayla sonuçlanacak.

Teklif sahiplerinin her bir marka için ayrı ihale şartnamesi alması, ayrı teklif sunması ve gerekli belgeleri, kuruluşun "Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA" adresine vermeleri gerek. Son teklif verme tarihi saat 17.00.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN