Perakende satış devinden elektrik sürprizi! Tek şarjla 480 km yapıyor

Dünyanın en bilinen perakende satış devinden beklenmedik sürpriz! Elektrikli sürpriziyle otomobil tutkunlarının kalbini çalacak! Rakiplerini sollayıp geçiyor tek şarjla 480 km yapıyor. Yollara hükmetmeye geliyor...

ABD'li dünya perakende devi Amazon'un elektrikli araç piyasasındaki yıldızı Rivian, Avrupa otomobil severlerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Elektrikli araç girişimi, 4,7 metre boyundaki yeni modeli R2 ile göz dolduruyor. 45.000 dolarlık (Yaklaşık 1 milyon 350 bin TL) bu elektrikli SUV, Samsung'un ürettiği 4695 silindirik hücre içeren yapısal batarya tasarımı sayesinde, rakiplerine nazaran çok daha yüksek mukavemet ve enerji yoğunluğu sunuyor. Tek şarjla 483 kilometrelik üstün bir menzil vadeden R2, elektrikli araç dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

YOLLARA HÜKMETMEYE GELİYOR

resim-2024-03-07-223622948.png

R2 modeli, tek, çift ve üç motorlu versiyonları ile her türlü sürücünün ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış. En güçlü paketiyle, sıfırdan yüze üç saniyeden daha kısa bir sürede fırlayarak, adeta yollara hükmedecek.

Amazon'un arkasında durduğu Rivian, R2 modelinin üretimine 2025'in sonlarında başlayacak olup, ilk teslimatlarını 2026'nın ilk çeyreğinde yapmayı planlıyor. Elektrikli araç teknolojisindeki bu çığır açan yenilik, sürdürülebilirlik ve performansı bir arada sunarak, otomobil tutkunlarının heyecanını katlıyor.

Avrupa yollarına çıkmaya hazırlanan bu elektrikli SUV, hem çevreci hem de hız tutkunları için ideal bir seçenek olma yolunda. Rivian R2, elektrikli araçlar arasında yeni bir ikon olma potansiyeli taşıyor. Elektrikli araç dünyasında yaşanacak bu devrim, otomobil severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rivian'ın bu yeni modeliyle, elektrikli araçlara olan merakınız daha da artacak!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN