Elektrikli otomobillerde yeni dönem 6 gün sonra başlıyor! 1200 km menzilli tasarım harikası yola çıkıyor

Elektrikli otomobillerde yeni dönem 6 gün sonra başlıyor! 1200 km menzilli tasarım harikası yola çıkıyor

Piyasada devrim yaratmaya hazırlanan Dongfeng’in yeni eşsiz tasarımıyla elektrikli otomobillerde yeni dönem 6 gün sonra başlıyor. Farklı renk seçenekleri ve 1200 km menziliyle dikkat çeken bu tasarım harikası artık yollara çıkıyor…

ESMAGÜL KOÇAK

Elektrikli araç piyasasında rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Her gün yeni bir tasarım harikası ortaya çıkarken, şimdi de Dongfeng piyasaya bombayı atmaya hazırlanıyor. 4 farklı modelden oluşan yeni serisini tanıtan Dongfeng, 14 Mart’tan itibaren asfaltın tozunu attıracak…

Dongfeng, elektrikli araç piyasasında devrim yaratmaya hazırlanıyor. 14 Mart'ta piyasaya sürülecek olan eπ 007 serisi, hem genişletilmiş menzil hem de tamamen elektrikli liftback opsiyonlarıyla otomobil severlerin karşısına çıkıyor. Dört farklı modeli bulunan bu serinin fiyatları 22.200 ile 27.750 USD (707.703 TL - 886.046 TL) arasında değişirken, tamamen seçeneklerle donatılmış versiyonun fiyatı ise 32.600 USD (1.042.170 TL) seviyesinde.

dongfeng3.jpg

SPORTİF GÖRÜNÜMLÜ HATCHBACK

Stil ve performansı bir arada sunan eπ 007, aslında beş kapılı bir hatchback olmasına rağmen, sportif coupe görünümüyle göz dolduruyor. 2915 mm dingil mesafesiyle 4880 mm uzunluğa, 1895 mm genişliğe ve 1460 mm yüksekliğe sahip bu araç, şık tasarımı ve düşük sürtünme katsayısı (0,209Cd) ile dikkat çekiyor.

dongfeng2.jpg

Renk seçenekleri arasında gece gölgesi siyahı ve şafak beyazı standart olarak sunulurken, beş farklı maliyetli renk seçeneği daha mevcut. AWD Max versiyonu, 19 inçlik performans jantları, kırmızı fren kaliperleri ve Continental lastikleri ile bir adım öne çıkıyor.

620 Pro ve 540 AWD Max modelleri, makaslı kapılar gibi lüks özellikler sunarken, çift ultrasonik radar sayesinde aktif engellerden kaçınma ve sıkışma önleme işlevleri gibi teknolojik yeniliklerle donatılmış.

dongfeng5.jpg

DEVASA AKILLI EKRAN

İç mekânda, 8,8 inç LCD gösterge paneli ve 15,6 inç merkezi ekran yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 8155 yongasıyla güçlendirilen SOA akıllı kokpit, 123 arayüz ve 300'den fazla özel sahneyi destekliyor. 20 hoparlörlü ses sistemi, 64 renkli ortam aydınlatması ve 50W kablosuz şarj gibi üstün özellikler, eπ 007'yi benzersiz kılıyor.

dongfeng-6.jpg

Tüm versiyonlar, ileri çarpışma uyarısı, otomatik acil frenleme ve trafik işareti tanıma gibi destekli sürüş fonksiyonlarına sahip. Daha yüksek özelliklere sahip modeller, NOA yüksek hızlı navigasyon yardımı ve LAPA ufuk ötesi hafızalı park etme yazılımı gibi abonelik hizmetlerine erişim sunuyor.

dongfeng1.jpg

1200 KM MENZİL

Menzil açısından, genişletilmiş menzil versiyonları 1200 km'ye kadar ulaşırken, tamamen elektrikli modeller 530 km ile 620 km arasında değişen menzillere sahip. Hızlanma süresi modeline göre 7,2 saniye ile 3,9 saniye arasında değişiyor.

dongfeng4.jpg

Dongfeng eπ 007, lüks ve teknolojiyi bir araya getiren bir otomobil serisi olarak dikkat çekiyor. eπ, Dongfeng Aeolus'un yeni bir NEV markası olarak geçen yıl tanıtıldı ve eπ 007, bu markanın ilk ürünü olarak otomobil piyasasında yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN