Amazon’un elektriklisine dev ilgi! Tanıtıldığı gün 68 bin rezervasyon aldı: O tarihte teslim edilecek

Amazon’un elektriklisine dev ilgi! Tanıtıldığı gün 68 bin rezervasyon aldı: O tarihte teslim edilecek

Amazon’un merakla beklenen elektrikli yıldızına dev ilgi! Heyecanla beklenen Rivian, tanıtıldığı gün 68 bin rezervasyon aldı. Piyasaya hızlı giriş yaptı. Peki sahip olmak isteyenler ne zaman teslim alacak?

ABD'li dünya perakende devi Amazon'un elektrikli araç piyasasındaki yıldızı Rivian, heyecan verici bir başarıya imza attı. Yeni elektrikli SUV modeli R2'yi tanıttığı gün, şaşırtıcı bir şekilde 68 bin rezervasyon aldı. Rivian CEO'su RJ Scaringe, bu güçlü talepten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, R2'nin topluluğun beklentilerini karşılayacağına olan inancını vurguladı.

RIVIAN R2 FİYATI NEDİR?

Rivian R2 SUV Unveiled: A Game-Changer in Electric Mobility | stupidDOPE

Rivian'ın yeni elektrikli SUV modeli R2, beş koltuklu ve tamamen elektrikli bir araç olarak tasarlandı. 45 bin dolarlık fiyatıyla oldukça rekabetçi bir seçenek sunan R2, müşterilerin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak, talep oldukça yüksek olduğu için, R2'ye sahip olmak isteyenlerin en az iki yıl beklemesi gerekecek. Araç, Rivian'ın Illinois fabrikasında üretilecek ve 2026 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN