ABD'li dev bankadan korkutan dolar tahmini! O tarihte büyük düşüşe hazır olun. Parasını dolarda tutanlar yandı

ABD'li dev bankadan korkutan dolar tahmini! O tarihte büyük düşüşe hazır olun. Parasını dolarda tutanlar yandı

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Elindeki Türk lirasını dolara çevirmek isteyenler bu haber sizin için. ABD'li dev banka JP Morgan, dolar/TL yıl sonu beklentisini güncelledi. Dolar alacaklar aman dikkat. ABD'li dev bankadan korkutan dolar tahmini! O tarihte büyük düşüşe hazır olun. Parasını dolarda tutanlar yandı.

Türkiye'de çoğu kişi elindeki Türk lirasını yatırım amaçlı dolara çevirmekte. Hal böyle olunca dolar ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar 'Dolar düşecek mi yükselecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken ABD'nin önde gelen bankalarından olan JP Morgan, dolar/TL yıl sonu beklentisini güncelledi. Dolar alacaklar dikkat. ABD'li dev bankadan korkutan dolar tahmini! O tarihte büyük düşüşe hazır olun. Parasını dolarda tutanlar yandı. İşte JP Morgan'ın yıl sonu dolar tahmini...

ABD'Lİ DEV BANKADAN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ

ABD'nin önde gelen bankalarından olan JP Morgan, dolar/TL yıl sonu beklentisini aşağı yönlü revize ederken DİBS tavsiyesini "ağırlığı artır" seviyesine yükseltti. JP Morgan Türkiye'deki politika faizinin ve enflasyon oranının zirveye yaklaştığı konusundaki artan güveni vurgulayarak, dolar/TL paritesi için yıl sonu beklentisini 36'dan 35,5'e revize etti.

yeni-proje-2024-06-26t130608-539.jpg

Banka, enflasyonun 2025 yılı sonuna kadar yüzde 25'e düşeceğinden emin olduğunu söyledi. Banka ayrıca Türk devlet iç borçlanma senetleri (DİBS)/Devlet tahvilleri için yatırım tavsiyesini "ağırlığı artır" seviyesine yükseltti.

26 HAZIRAN DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 32.9561 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.9488 liradan, satış fiyatı ise 32.9636 liradan işlem görüyor.

yeni-proje-2024-06-26t130552-967.jpg

EURO NE KADAR?

Yüzde 0.07'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 35.3068 TL'den yapan euro şu anda 35.2844 TL alış ve 35.3293 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN