2024 Volkswagen Tiguan işte böyle görünecek! Resmi görüntüler sızdırıldı

Merakla beklenen yeni Volkswagen Tiguan 2024, araç yazılımları yapan bir yer tarafından sızdırıldı. Aracın multimedya ekranında bulunan yazılımı kıran ekip, Tiguan'ın yeni yüzünü aracın iç tasarımı da olmakla beraber paylaştı.

BARAN BEKİ | KARAR

Almanya'da araçlara yazılım yapan bir ekip, Volkswagen Tiguan'ın yeni yüzünü sızdırdı. Multimedya ekranındaki yazılımı kıran ekip yeni Tiguan'ı ilk kez en detaylı şekilde paylaştı.

Modüler Bilgi-Eğlence Platformu (MIB) içerisinde bulunduğu iddia edilen 2024 Tiguan, casus fotoğraflarla da karşılaştırıldığında çok büyük benzerlikler taşıyor. Aracın tasarımı ise birçok kişi tarafından beğenilmezken Volkswagen'in diğer araçlarında ve markalarında kullanılmış ve tutmuş olan özellikleri adeta kopyalayarak yapıştırdığı da gözlerden kaçmadı.

yeni-2024-vw-tiguanda-taigo-esintileri.png

TAİGO ESİNTİLERİ, 15 İNÇLİK DEV EKRAN!

Aracın arka tarafında VW Taigo esintileri bulunurken aracın multimedya ekranı ise Seat ve Cupra markalarında kullanılan ekranlarla neredeyse tamamen aynı gibi görünüyor fakat Tiguan'da kullanılacak olan ekran tam 15 inç büyüklüğünde olacak. Görüntülerdeki aracın standart donanımlı bir Tiguan olduğu düşünülüyor fakat yine de araca önden bakıldığında pek de iç açıcı bir tasarım bizleri karşılamıyor.

yeni-vw-tiguan.png

ADAPTİF SÜSPANSİYON, DÜZENLENEBİLİR SÜRÜCÜ PROFİLLERİ

Volkswagen tarafından yeni Tiguan için onaylanan bir başka özellik ise yeni Tiguan'da opsiyon olarak bulunacak adaptif süspansiyon sistemi ve beraberinde gelecek olan düzenlenebilir sürücü profilleri olacak. İddialara göre bu düzenlenebilir profiller ile aracın gaz tepkisi, direksiyon tepkisi ve elektronik kilitli diferansiyel ayarlanabilecek. Mevcut versiyonda 2 farklı aks mesafesine sahip olan (Normal/Allspace) Tiguan yeni modelinde tek bir versiyona sahip olacak.

yeni-vw-tiguan-boyle-gorunecek.png
2024 Volkswagen Tiguan

ALLSPACE'İN YERİNİ YENİ TAYRON ALACAK

Bagaj hacmi konusunda da 650 litrelere göz kırpan Tiguan'ın Allspace versiyonunun yerini alacak aracın ise yeni Tayron olacağı düşünülüyor. Tayron 2018 yılından beri Çin'de zaten bulunuyor ve fotoğraflarında mütevazı bir görünüme sahip olsa da oldukça büyük olan bu aracın, üretim yerinin Almanya'ya alınmasıyla beraber Tiguan Allspace'in yerini, 7 koltuklu versiyonu ile alması bekleniyor.

vw-tayron-avrupaya-gelecek.png
Çin'de satılan Volkswagen Tayron

'SON İÇTEN YANMALI MODELLERDEN BİRİ OLACAK'

Tayron hakkındaki bir başka detay ise, VW CEO'su Thomas Schäfer'in Automobilwoche ile gerçekleştirdiği röportajda Tayron'un 2024 yılında Avrupa pazarına gireceği ve son içten yanmalı motorlardan biri olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN