Rusya Harkov'da bir oteli yıktı: Siviller enkaz altında kaldı

Rusya Harkov'da bir oteli yıktı: Siviller enkaz altında kaldı

Rusya ordusu bu sabah erken saatlerde Ukrayna'nın Harkov Bölgesine saldırı düzenledi. Harkov'un Bohodukhiv şehrinde bulunan bir otel saldırıda yıkıldı. Üç katlı binanın yıkılmasının ardından bir kişi enkaz altında mahsur kaldı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında bu kez Harkov'da bir otel hedef alındı.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre bu sabah erken saatlerde Ukrayna'nın Harkov Bölgesine saldırı düzenledi. Harkov'un Bohodukhiv şehrinde bulunan bir otel saldırıda yıkıldı.

Harkov Valisi Oleh Syniehubov, Telegram üzerinden dört kişinin üç katlı binanın enkazı altında mahsur kaldığını duyurdu. Şu ana kadar 2'si kadın, 1'i erkek 3 kişi kurtarıldı. Bir kişi ise mahsur kaldı.

HARKOV'A SALDIRILAR SÜRÜYOR

Otel, Bohodukhiv şehrinde Zolochiv kasabasında yer almaktadır. Zolochiv, bölgenin idari merkezi olan Harkov'a yaklaşık 40 kilometre uzaklıktadır.

Bu haftanın başlarında Rusya, Harkov'a 18 yerleşime topçu ve havan saldırıları düzenledi.

Rus ordusu, Rusya'nın 2022'de Ukrayna'yı tam kapsamlı işgalinin başlamasından bu yana düzenli olarak Harkov ve bölgedeki yerleşimleri hedef alıyor. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde şehre yönelik saldırıların sayısı arttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN