Kuzey Kore lideri Kim: Daha fazla intihar dronu üretmeliyiz

Kuzey Kore lideri Kim: Daha fazla intihar dronu üretmeliyiz

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, yerli üretim insansız hava araçlarının performans testine katıldı. Kim'in çeşitli tiplerde daha fazla intihar dronunun üretilmesi talimatını verdiği bildirildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Savunma Bilimleri Akademisi Dron Enstitüsü’nü denetleyerek üretilen insansız hava araçları (İHA) hakkında yetkililerden bilgi aldı.

d2g2g.jpg

Saldırı dronlarının performans testini takip eden Kim, dronların taktik ve teknik özelliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kim, daha çok ve çeşitli "kamikaze dronun" yanı sıra "stratejik keşif ve çok amaçlı saldırı" dronlarının da üretilmesi gerektiğini söyledi.

d4sg44g.jpg

Dron geliştirme ve üretim çalışmalarının hızlandırılması talimatını veren Kim, "Taktik piyade ve özel operasyon birimlerinde kullanılmak üzere çeşitli tiplerde daha fazla intihar dronunun yanı sıra, stratejik keşif ve çok amaçlı saldırı dronları geliştirilmeli ve üretilmeli" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN