İsrail yeni operasyonu duyurdu: Hava kuvvetlerimiz gece yıkıcı saldırılar yapacak

İsrail yeni operasyonu duyurdu: Hava kuvvetlerimiz gece yıkıcı saldırılar yapacak

İsrail ordusu, "Gece boyunca tüm Ortadoğu’da yıkıcı saldırılar gerçekleştirecek" diyerek operasyonlarını duyurdu.

İsrail Hava Kuvvetleri, gece boyunca Ortadoğu genelinde geniş çaplı yıkıcı saldırılar gerçekleştireceğini duyurdu. Askeri kaynaklar, operasyonun bölgedeki güvenlik tehdidine karşı bir yanıt olarak planlandığını belirtiyor. Saldırılar, İsrail’in savunma stratejisi çerçevesinde belirlenen hedeflere odaklanacağı belirtildi.

"İRAN'IN SALDIRILARINA SERT BİR YANIT VERİLECEK"

İran’ın füze saldırılarının ardından, İsrail hükümetinden art arda operasyon açıklamaları geldi. İsrailli yetkililer, İran'ın eylemlerine karşı sert bir yanıt verileceğini duyurdu.

İsrailli Bakan, "İranlı liderler verdikleri yanlış kararın bedelini ödeyecek" ifadeleriyle, Tahran’a karşı daha kararlı bir tutum sergileyeceklerini belirtti. Bu gelişmeler, bölgedeki gerginliğin tırmanmasına neden oluyor.

vig.webp

İSRAİL ORDUSU'NDAN YENİ OPERASYON AÇIKLAMASI

İsrail Ordusu, bu gece Orta Doğu bölgesinde büyük saldırılar düzenleyeceğini açıkladı. Ordudan yapılan resmi açıklamada, "Bu gece Orta Doğu bölgesinde büyük saldırılar düzenleyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Açıklama, İran'ın İsrail'e yönelik balistik füze saldırısının ardından geldi. İran, gerçekleştirdiği saldırıda İsrail'i hedef almıştı.

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI'NDAN "İRAN REJİMİ KIRMIZI ÇİZGİYİ AŞTI" AÇIKLAMASI

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bu akşamki füze saldırısıyla İran yönetiminin "kırmızı çizgiyi aştığını" savunarak, buna sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Katz, sosyal medya hesabından İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Füze saldırısıyla İran yönetiminin "kırmızı çizgiyi aştığını" söyleyen Katz, buna sessiz kalmayacaklarını ifade etti.

yisrael-katz-afp-2164076.jpg

Katz, uluslararası kamuoyunun İran'a karşı İsrail'in yanında yer alması gerektiğini ileri sürdü.

Öte yandan yerel basında çıkan haberlerde, Katz'ın, İsrail'in başka ülkelerdeki büyükelçilerine bir mesaj gönderdiği belirtildi.

Katz'ın büyükelçilerden görev yaptıkları ülkelerin yönetimlerine İsrail'in İran'ın füze saldırısına "sert bir karşılık vereceği" mesajını iletmelerini istediği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN